• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulko u ciebie jak u mnie ja przeziebiona,a Marysia ma katarek.ehhh...
W takim razie życzę zdrówka ;-)

Ja siedzę i czytam o diecie, schudnij 8k w miesiąc:-D i obżeram sie truskawkami
Akurat w Twoim przyzpadku dieta to chyba zły pomysł :-p laseczko :-D

a ja wypiłam kawe nr 2 i nadal jestem senna, ostatnimi czasy zasypiam z malym o 20 ale 8 pobudek w nocy i 5 już na nogach, obolale cycole standard :rofl2::eek::confused2:

reklama
Zdróweczka naszym dzieciazkom i ich rodzicom

Aniknulka ale fajnie że zajrzałaś :-) cieszę się, że powrót do pracy przebiegł tak łagodnie i mam nadzieję, że Jaśko zacznie lepiej sypiać w nocy :tak:

Ja siedzę i czytam o diecie, schudnij 8k w miesiąc:-D i obżeram sie truskawkami
Lilianko to ja proszę skrot tej diety, bo mi te 8 kg nie chce zleźć :confused2:

Mała wstała z pierwszej drzemki i zaraz ruszamy na zakupy. Mam nadzieję, że kupie sobie fajną sukienke na wesele, któa zakryje mój brzuszek :zawstydzona/y: czuję, że dzis pójdzie kasy...mąż garniera musi kupić, ja sukienkę, buty... poza tym chcemy jakś prezent kupić (myslimy o ramce cyfrowej, fajny gadzet ;-)) i aż się boje o stan konta :eek:

no nic zmykam, miłego dzionka

witajcie:tak:

Aniknulko... super, ze praca tak dobrze na Ciebie wpływa:tak: i zdrówka zycze!
Bbakaniu... dobrze, ze z Natalką juz ok:tak:
Lilianko... Ty dietka?! nie sądze by była Ci potrzebna:-p

U nas tez pogoda okropna:eek: heh...
Mała własnie zasneła, jak wstanie ogarne ten dywanik u niej...
Narazie pranie w toku i zaraz bede wstawiac 2, mam nadzieje, ze te wszystkie plamy zejda:zawstydzona/y:
Paulinka dała nam w nocy popalic, nie wiem co jej jest..., ale wydaje mi sie, ze ten brzusio ja meczy:-( obudziła sie o 3... i zasypiała tylko jak ktos przy niej siedział, jak tylko któres z nas wychodziło małej alarm sie włączam... i tak do 5:-( i to mąż przy niej siedział, bo mnie tak mdliło, ze nie mogłam wytrzymac:-( Goraczki nie ma..., nic nowego nie jadła... moze to ząbki:eek:Nie wiem...

Mąż pojechał na jakies szkolenie, a ja odpoczywam, dzis znów jakas nie do zycia jestem:zawstydzona/y: Moglaby ta fasolina w koncu odpuscic...
Miłego dnia mamusie!

ZDRÓWKA dla chorujących, przeziębionych, zakatarzonych!!!

Aniknulka fajnie, że zajrzałaś! :tak:

Lilianko... TY DIETA??? Kobito przecież Ty ładnie wyglądasz! :tak:

Asiowo bidulko Tyyyyy... jeszcze troszkę... :sorry:

Mata udanych zakupów!!! ;-) Ale masz fajnie, ja to bym chciała kupic jakąś sukienkę na lipcowy ślub, ale kaski nie mamy, dlatego pożyczę od szwagierki ;-)

A my zaraz z chłopakami wybieramy się na zakupy, Ł musi kupic klapi bo mu ostatnio na basenie ukradli, a że mi sie udało sprzedac spoadnie bo były za duże juz na mnie to kupie sobie okulary słoneczne ;-)

Pogoda u nas nie za fajna, ale juz rozmawiałam ze znajomą, że jak będzie chłodno to będziemy siedziec w domku, a grill przecież nie zmarźnie :-p;-)

Dziewczyny dzięki za miłe słowa ale ja mam z 7 kg nadwagi ja w tej chwili waże 65 kg:szok::-( - bardzo źle sie czuję w takiej wadzę - a w necie czytam Odchudzanie Na Zawołanie - Jak Szybko Schudnąć - 3kg Co 9 Dni!
zobaczymy a wogole to od dwóch tygodni łykam Linea i mniej ,,żrem,,

U nas w dalszym ciągu leje - Cholercik
Dzisiaj wieczorkiem idziemy na grilla ale z uwagi na bezndziejną pogodę - miesko bedzie pieczone na grillu elektrycznym, Nadia zostanie z opiekunką ...
Jutro o 13 kolejny grill ale rodzinny hmm:eek:

Witajcie dziewczyny, melduję się jako ciężarówa jeszcze :angry: u nas szaro buro i ponuro, aż sie nic nie chce... gotuję obiad i sprzątam, bo oczywiście nie ma kto. mój A zobaczył, że zaczełam sprzątać, to uwalił się bo on umierający... niech go szlag... mała nie śpi ale nie grandzi, pewnie niedługo uda się na drzemkę. Wracam do porządków ciao lolitki :-D

Zdrówka dla wszystkich chorowitusów :tak::tak:

U nas biegunki ciag dalszy:zawstydzona/y: mała sie strasznie meczy... wprowadzilismy scisła dietke... jest na wywarze z marchwi, marchwiance i kleiku:-(Dostałam tez jakis lek na biegunke, mam nadzieje, ze pomoze...
Oby to nie było nic powaznego i jej przeszło:-(

reklama
Dziewczyny, potrzebuję rady!!! pomóżcie! ile przed porodem odszedł Wam czop? bo mnie chyba zaczyna na poważnie taki rózowawy... ile to może jeszcze trwać? pomocy!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry