Ewunia22
VI 2008 VI 2009
Hejo
ło mamuniu, ale tu cisza... Cały dzień źle się czułam i czuję nadal... ale wątpię aby mnie wzięło w nocy...
Basiu, obiecałam ci winko, ale z przepowiedni chyba nic nie wyjdzie... ale obietnica obietnicą ;-);-) strasznie mnie mała tłucze...
Julinka zasnęła kamiennym snem prawie godzinkę temu... oby jutro było tak łądnie jak dzisiaj...
ło mamuniu, ale tu cisza... Cały dzień źle się czułam i czuję nadal... ale wątpię aby mnie wzięło w nocy...Basiu, obiecałam ci winko, ale z przepowiedni chyba nic nie wyjdzie... ale obietnica obietnicą ;-);-) strasznie mnie mała tłucze...
Julinka zasnęła kamiennym snem prawie godzinkę temu... oby jutro było tak łądnie jak dzisiaj...
wczoraj miałam atak migreny... bleeeeeee jak ja tego nie znoszę... do tego nic nie kupiłam i nie mam co ubrać na wesele w sobotę
namierzyłam się jak durna i nic mi się nie podobało (we wszystkim wyglądałam jak słonica
) ehh chyba wyskoczę oficjalnie w żakiecie 
a tak serio, skoro czujesz się coraz gorzej, czop wyłazi to chyba dobry znak;-)
masz jeszcze tydzień do imprezy na pewno znajdziesz coś czadowego, wierzę w Ciebie
:Tak:
niestety nie ma szans, że wyskocze jeszcze na zakupy, bo w mojej dziurze nic nie ma, a dalej do miasta to nie będzie kiedy jechać ...