magdalenkakol
Fan(ka)
Ewunia to ja bym ci radzila lepiej z mezem pobrykac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czysta , zadbana, nie czuć nic
taka była przerażona że jest daleko - bo faktycznie była bardzo daleko od domu - na szczęście zawieźli ją do domku.

pierwszy raz sie aż tak mocno uderzyła, za pewnie się chyba czuje i szaleje
na szczęście była tylko chwila płaczu, po kilku minutach czółko wróciło do normalności i został mały siniaczek i lekki guz, nie pierwszy i nie ostatni 
jest tylko jeden nie bardzo, ale będą się zmieniać, więc są szanse 1 do 3 że trafie na tego co nie chcę ;-) czas chwytac materiały i sobie odświeżyc co nie co wiedzę (jak to dobrze, że pilnie notowałam przez 2 lata nauki, a ten ostatni rok jako tako pamiętem ;-))

u nas deszczowo 

pierwszy raz spała ciurkiem 6 godzin :-) później sie za to wierciła już do rana
no i wygląda na to, że jakby w dzień ładnie jadła to i w nocy lepiej by spała, a nie pierwszy sen 2-3 godizny, a potem wiercenie 
mam nadzieję, że tez ładnie będzie dziś w dzień spała, bo mnie głowa boli od rana i nie wyglada żeby przeszło...