reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja miałam dziś dzień pełen wrażeń. Wracałam do domu a tu starsza pani koło 80 tki idzie i kuleje na noge i płacze - no to ja do niej czy jej nie pomóc ?
Zadzwoniłam na policje i przyjechali a ona miała 2 promile :szok:czysta , zadbana, nie czuć nic :szok: taka była przerażona że jest daleko - bo faktycznie była bardzo daleko od domu - na szczęście zawieźli ją do domku.

Kasiu :szok:

Ewunia Magdalenkakol ma chyba rację, że bryzkanko (vel bzykanko;-)) wskazane, tym bardziej, że czop odchodzi :tak:

u nas kolejny zwykły dzień... no może nie tak do końca zwykły, bo mała uderzyła się o krzesło, ale o taki kant, że aż na czółku miała malutkie wklęśnięcie :zawstydzona/y: pierwszy raz sie aż tak mocno uderzyła, za pewnie się chyba czuje i szaleje :sorry: na szczęście była tylko chwila płaczu, po kilku minutach czółko wróciło do normalności i został mały siniaczek i lekki guz, nie pierwszy i nie ostatni :sorry:

dzwoniłam sie upewnic jak z obroną i w poniedziałek koło 10... wypytałam się kto w komisji i nie jest źle na 5 członków :rofl2: jest tylko jeden nie bardzo, ale będą się zmieniać, więc są szanse 1 do 3 że trafie na tego co nie chcę ;-) czas chwytac materiały i sobie odświeżyc co nie co wiedzę (jak to dobrze, że pilnie notowałam przez 2 lata nauki, a ten ostatni rok jako tako pamiętem ;-))

zrobiłam nalot na bibliotekę, mam nowe książki i zaraz lecę czytać do poduszki, miłego wieczorku życzę :-)

Maju
W dniu Twoich urodzin
zawsze uśmiechniętej buzi,
wesołej zabawy i mnóstwa
słodkich całusów

picture7695.jpg

Daruniu udanego urlopu!!!:-)

Mata kciuki zaciśnięte &&& pomyślnej obrony pracy:tak:

Kasiu :szok:

Ewa
szybkiego rozwiązania

Pozdrawiam!!!:-):-):-)

Wszystkiego najlepszego dla Majeczki
U nas dzisiaj okropnie leje od samego rana a nawet od srodka nocy . Wojtkowi chyba lepiej ( nie chce chwalic) Ja mam dzisiaj w planach zaklypy ze znajoma. Musimy kupic prezent dla Kingi Pani na slub.
Ja spijam kawusie a synio siedzi w łozeczku .Zaraz bede musiala go wyciagnac.

Dzieńdoberek
Kochana Majeczko, w dniu 1 urodzinek : duuuuuuuuuuuuużo zdróweczka, radości, usmiechu i dużo prezentów!!!

Mała trochę w nocy marudziła, i musiała spać z nami... zaraz zrobie jej mleka, a ona w miedzyczasie zalicza seans na mini mini. U nas w nocy padało, teraz jest zachmurzone, ale bez deszczu. Jest 8.40 ja mam 22 stopnie :szok:
jutro mam termin a tu cisza... muszę jutro iśc do szpitala bo mi się zwolnienie kończy wrrrr...

ciao lolitki do później, ide małej jadło zrobić, bo mi już tu grandzi...

Wszystkiego najcudowniejszego dla Naszej dzisiejszej solenizantki Majeczki,milego urodzinowego dzionka:-):-):-)

Witam:-)
u mnie slonecznie,ale ma byc tylko 18 stopni,pojdziemy na spacerek napewno,wstawilam zupke warzywna,twraz jem sniadanie,a Marysia bawi sie na podlodze:-)

Magdalenka ciekawa jestem co kupicie dla Pani?:tak:

Milego dzionka:-)

Witajcie:-) U nas niewinnie s,łoneczko próbuje się przebić, chociaż rano ładnie świeciło. Ciekawe jak tam Daruunia. Pewnie jeszcze odsypiają nocną podróż. Kubalo biega z pokoju do pokoju za psem, a ja korzystam popijam kawusię i BB:-D:-D

Majeczko sloneczko. Najlepsze życzonka z okazji 1 urodzinek

Magdalenkakol pochwal sie koniecznie ci kupiliście:tak::tak::tak:

reklama
Majeczko najlepszego :-)

witam i o ładną pogodę pytam :rofl2: u nas deszczowo :sorry:

oj ja tez jestem ciekawa jak tam Darunia i czy Bartus ładnie spał :tak:

Ewunia trzymam kciuki, żeby szybciutko się ruszyło :tak:

Magdalenkaol koniecznie pochwal sie co kupiłaś ;-)

Zuzkus (nie)dziekuję za trzymanie kciuków :-) jak mała pójdzie spać zabieram się za wertowanie notatek, tylko jakieś 100 kartek drobnym maczkiem zapisanych :eek:

ja jestem nawet wyspana, mała na wieczór zjadła 170 ml kachy (a ostatnio zje nie więcej jak 50-70) potem dopiła cycem i spała prawie do 3 :szok: pierwszy raz spała ciurkiem 6 godzin :-) później sie za to wierciła już do rana :confused2: no i wygląda na to, że jakby w dzień ładnie jadła to i w nocy lepiej by spała, a nie pierwszy sen 2-3 godizny, a potem wiercenie :crazy:

teraz świruje w łózeczku, myslałam, ze juz śpi, bo cisza, ale zaczęła obkręcac szczebelki i rzepy od przybornika odrywać :sorry: mam nadzieję, że tez ładnie będzie dziś w dzień spała, bo mnie głowa boli od rana i nie wyglada żeby przeszło...

miłego dzionka

p.s. i podeslijcie mi jakies słoneczko :sorry:

Do góry