• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witajcie:tak:

Ja dzis byłam zrobic badania, zas mi zyły nie umieli znaleźć i kłuli mnie 3 razy i za kazdym razem krew nie leciała:eek:teraz mam mega siniaki i wygladam jak narkoman:eek: Nie wspomne o tej ochydnej glukozie, która prawie zwróciłam... no zas 43 zł poszło sie... :zawstydzona/y:Nie mam pojecia za co ja małej impreze zrobie w niedziele:-(zas do brata bede musiala isc... Ja juz nie mam sił:-(

W ogole dzis jestem okropnie słaba, wracałam z mała do domu to nie umiałam jej wnieść na 3 pietro:-( po powrocie padłam, a ze mała chciała sie bawic połozyłam sie na ziemi u niej w pokoju pod kocem i miałam spokój... :zawstydzona/y:Ale wykancza mnie mała... w nocy zas dała nam koncert, nie spała od 1:30 do 4:30... i zasneła u nas w łozku dopiero i spała do 6:-(i tak na badania musiała ze mna rano jechac... masakra!Jutro wyniki, ciekawe co pokazą...

Aaaa... i co najwazniejsze, biegunka w koncu mineła, ale dla odmiany mamy zaparcia:-D ale po takiej diecie to nic dziwnego...

reklama
Oj Asiowo bidna Ty jesteś :sorry: a kaska się nie martw, zasze się znajdzie ;-) a może zróbcie imprezke jak my, tylko torcik, jeszcze jakies ciasto, kawa, herbatka, kompocik ;-)
u nas też zaczyna sie ciężko robic, bo to ostatni miesiąc kiedy możemy na coś ot tak kaskę wydać, bo potem juz trzeba będzie uważać... już szykuję pomalutku rzeczy na allegro, żeby pchnąć, leżą niepotrzebnie w domu, a pewnie ktoś chętny się znajdzie ;-) poza tym biorę się za szydełkowanie i może tu też cos sprzedam :sorry:

Mata... robimy bardzo skromne przyjecie... tort zrobi moja mama, ciasto - jutro kuzynka z kołoczem weselnym przyjezdza wiec zamroze i bedzie na niedziele:-p no ale jakas kolacje tez wypada dac...:nerd: bede kombinowac skromne menu, ale niestety na wszystko kasa potrzebna:zawstydzona/y:jeszcze musze skoczyc do kosciola za msze zapłacic:zawstydzona/y:

Hejo :-D u nas też się wreszcie wypogodziło, troszkę popadało, i ochłodziło, az jest czym oddychać. Mała moja pobiła dziś rekord wszechczasów w spaniu, spała 3h i 15 min :szok::szok: już pojadła i wojuje w łóżeczku i ogląda ulubioną jaką to melodię w TV :-D

ja też myślałam o jakimś przyjątku, ale niunia będzie musiała poczekać aż ze szpitala wrócę :-( jutro idę do szpitala po zwolnienie, a nie wiem czy mnie już wypuszczą stamtąd... bo i tak u nas kruchutko z pieniędzmi :-(:-( i będę musiała poczekać aż ubezpieczalnia da mi kasę za urodzenie małej...

wcześniej miałam bóle, które nie przestawały przy zmianie pozycji, ale tradycyjnie sobie same ustąpiły... a były takie że wyłam z bólu... cholera, kiedy się to ruszy na dobre :angry:

Marta, wierzyłam w Ciebie i kreacja znaleziona, super :tak:
Basiu, zdrówka dla Natalki, ale się bidulka ucierpi...
Asiowo, trzymam kciuki za Twoje wyniki :tak:
Magdalenkakol, super prezent :-D

Witam , nie mam na nic czasu i mnie to już denerwuje. Wczoraj wróciłam do domu o 20 stej i zanim się zakręciłam to trzeba było iść spać.Prasowanie czeka ...i cała reszta , ach , życie :-D

Hello:-) U mnie dzieciaczki już śpią. Kacper był z przedszkolem w Bajkolandii wyszumiał się. A że nie spali w przedszkolu to padł jak kawka. Damian poszedł z kolegami na piwko więc upajam się ciszą i spokojem:-D:-D:-D:-D

Dzwoniła Daruunia kazala Was pozdrowić:tak::tak::tak: Bart nad morzem miał radochę. Mówi, że wieje i chce chociaż 2 dni upałów. Byleby nie padalo. Planujemy spotkanko w czwrtek moze w piatek ale to jeszcze sie dogadamy. Nie mogę się doczekać:-):-):-)

Ewunia uparta ta Twoja mała. Ale jakby nie było do porodu masz blizej niż dalej:-):-)

Asiowo poradzicie sobie. Wszystko się poukłada jeszcze. Nie zawsze będzie pod górkę. Będzie dobrze. Dbaj o siebie i fasolkę

Marta to jeden problem z głowy. Kiecka jest to teraz tylku butki i możesz szaleć:-D:-D

Magdalenkakol fajne te figurki:tak::tak::tak::tak:

reklama
Hej dziewczyny!:-)

Baaaardzo Wam dziekujemy z Maja za zyczonka urodzinowe:-)Ten szczegolny dzien spedzilysmy do pozna w zlobku,ale wieczorkiem bylo ''Sto lat'' przez skype od mojej mamy i rodzenstwa:-)

Jestem uz bardzo zmeczona,wiec zycze Wam juz spokojnej nocki!Szczegolnie naszej Asiowo-trzymaj sie kochana!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry