A
Asiowo
Gość
witajcie
Ja dzis byłam zrobic badania, zas mi zyły nie umieli znaleźć i kłuli mnie 3 razy i za kazdym razem krew nie leciała
teraz mam mega siniaki i wygladam jak narkoman
Nie wspomne o tej ochydnej glukozie, która prawie zwróciłam... no zas 43 zł poszło sie...
Nie mam pojecia za co ja małej impreze zrobie w niedziele:-(zas do brata bede musiala isc... Ja juz nie mam sił:-(
W ogole dzis jestem okropnie słaba, wracałam z mała do domu to nie umiałam jej wnieść na 3 pietro:-( po powrocie padłam, a ze mała chciała sie bawic połozyłam sie na ziemi u niej w pokoju pod kocem i miałam spokój...
Ale wykancza mnie mała... w nocy zas dała nam koncert, nie spała od 1:30 do 4:30... i zasneła u nas w łozku dopiero i spała do 6:-(i tak na badania musiała ze mna rano jechac... masakra!Jutro wyniki, ciekawe co pokazą...
Aaaa... i co najwazniejsze, biegunka w koncu mineła, ale dla odmiany mamy zaparcia
ale po takiej diecie to nic dziwnego...

Ja dzis byłam zrobic badania, zas mi zyły nie umieli znaleźć i kłuli mnie 3 razy i za kazdym razem krew nie leciała
teraz mam mega siniaki i wygladam jak narkoman
Nie wspomne o tej ochydnej glukozie, która prawie zwróciłam... no zas 43 zł poszło sie...
Nie mam pojecia za co ja małej impreze zrobie w niedziele:-(zas do brata bede musiala isc... Ja juz nie mam sił:-(W ogole dzis jestem okropnie słaba, wracałam z mała do domu to nie umiałam jej wnieść na 3 pietro:-( po powrocie padłam, a ze mała chciała sie bawic połozyłam sie na ziemi u niej w pokoju pod kocem i miałam spokój...
Ale wykancza mnie mała... w nocy zas dała nam koncert, nie spała od 1:30 do 4:30... i zasneła u nas w łozku dopiero i spała do 6:-(i tak na badania musiała ze mna rano jechac... masakra!Jutro wyniki, ciekawe co pokazą...Aaaa... i co najwazniejsze, biegunka w koncu mineła, ale dla odmiany mamy zaparcia
ale po takiej diecie to nic dziwnego...
a kaska się nie martw, zasze się znajdzie ;-) a może zróbcie imprezke jak my, tylko torcik, jeszcze jakies ciasto, kawa, herbatka, kompocik ;-)
no ale jakas kolacje tez wypada dac...
bede kombinowac skromne menu, ale niestety na wszystko kasa potrzebna