• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agusia zycze Wam udanego,wspnialego spotkania z Darunia jestem pewna,ze sie dogadacie i polubicie:tak:;-)
Basia co tam u Ciebie,Stokrotko?;-)
kochana kieca juz wyprasowana,a Ty spisz,nie ladnie,nu,nu,nu

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana jako pierwsza:-)

Agusia pamietaj robcie foty!!!!!pozdrow Darunie!

no to koniec ladnej pogody i u mnie,pada i jest szaro i smutno,dzisiaj lece z bratem do miasta,a pozniej pewnie zabierze mnie na obiadek,Marynia oglada tv

Milego dzionka

Ostatnia edycja:
Hejo lasencje :-D u mnie dzisiaj wychodzi BUMMMMMM a tu d**** i cisza na morzu :-( w nocy mi się strasznie brzuszek napinał, jakby mała chciała wyskoczyć normalnie, ale na razie spokój... musze później iść do szpitala, bo skończyło mi się zwolnienie. I sama nie wiem czy mnie zatrzymają czy puszczą wolno... to oczekiwanie jest straszne. Muszę czekać na mojego starego, bo sama z Julinką sobie nie poradzę w autobusie czy w szpitalu.

Julinka spała ładnie, budziła się raptem dwa razy,raz smok uciekł a nad ranem przepoiłam i lulu do 7 :-D

Bbakaniu, udanej przezntacji :-D:tak:
Agusiu, udanego spotkanka :tak:

Dzien Dobry

U nas nocka ok, Nadia własnie zalicza pierwszą drzemkę. Ja konczę sprzątać, po 13 jedziemy z m na pogrzeb... a dziecmi zajmie sie opiekunka.
Pogoda u nas nieciekawa...hmm jest słoneczko ale niebo całe w szarych chmurach - czuje, ze bedzie padał deszcz.
Wczoraj zgadalam sie z kolezanką, która w lutym urodziła, ze od dzisiaj bedziemy biegały :-D:-) zobaczymy jak nam to wyjdzie hehehe
Dopijam kawę i idę myć podłogę ...
Miłego Dnia życzę

Ewa KraKra :-D

helołłłłł jestu tu kto:confused:
Witam w to słoneczne samo południe :-D pomijając to, że wieje strasznie zimny wiatrrrrrrrrrrr ;-)

Ewunia wielkie KRAAAAAAAAAAA dla Ciebie;-) może w szpitalu lekarz zrobi co trzeba i szybciutko urodzisz :tak:

Ciekawe jak tam Agusia i Darunia :-)

Ja latam dzisiaj jak torpeda, aż sama jestem zdziwiona :szok: 2 pranka juz schną na dworku (jak wiatr mi nie porwał :dry:), trzecie chwilowo sie pauzuje, żeby nie przeszkadzać marudce w spaniu ( i jeszcze 4 będzie :szok: a w sobote prałam :sorry2: no i w kilka paczek z ubraniami idzie i zas pranko mnie czeka:baffled:), ryneczek obskoczyłam, zakupki zrobiłam i kupiłam małej świetny strój kąpielowy (zamówiliśmy jej basenik dmuchany z osłoną/daszkiem i piłeczkami wrazie niepogody ;-)) to strój będzie do kompletu :tak::-D rano domek ogarnęłam i zostało mi tylko jakis obiadek wczarować, ale pójde na łatwiznę chyba i zrobie zupkę, co by mała mogła zjeść ;-)

posegregowałam i przejrzłam wczoraj notatki i chyba nie jest aż tak źle... musze tylko wyryć trochę dat, przypomnieć co i jak z różnymi organizacjami (żeby nie wyłożyc sie na czymś banalnym), prace przewertować i chyba dam radę ;-)

helllołłłłł bejbi, ja jestem :-D:-D
ja jeszcze u lekarza nie byłam bo mój szanowny małż zabrał się i poszedł a ja nie dam rady sama z Julinką... bóle jakieś mnie dorwały, brzuch się dosyć boleśnie spina... kurde niech się to ruszy!!!

Witajcie:-):-) A u nas pochmurno i wieje:-( Rano poleciaalm na szczepienie i dupa. Okazało się, że nie mają szczepionek możę za tydzień będą. A dzwoniłam wczorja pytalam czy można przyjść na szczepienie z roczniakiem i nikt mi nic nie powiedzial:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Po drodze do domku zrobiłam zakupki. Obiadek się gotuje więc zaglądam co tam naskrobałyście:-):-):-)

Marta to pracowity dzionek dzisiaj masz. Ale będziesz miała prasowanka. Z Darią nie umówiłyśmy się jeszcze konkretnie na jakiś dzień. Ale do mnie jest niedaleko (ok. 20km) więc wystarczy chwilę wcześniej sie zgadać.

Ewcia Krrrrrrrrrrrrrrraaa KrrrrrrrrrrrrrrrrrrA

Marlenko oczywiście, że o fotkach będę pamiętała:tak::tak::tak::tak::tak:

I oczywiście przekażę wszystkie pozdrowienia dla Darii

reklama
Ewunia oj Ty na dniach sie wysypiesz, zobaczysz :tak:

Agusia prasowaniem się nie martwię, bo sobie prasuję jak muszę, małej tylko wyjściowe ubrania, a mąż sam sobie prasuje :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry