• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie :tak:

Podczytuje, podczytuje, choć mało pisze...
Znamy już przyczynę ostatnich fochów jedzeniowych mojej Olci - mamy wreszcie trzeci ząbek, a czwarty prześwituje. Zaraz napiszę w odpowiednim wątku... Na szczęście przeprosiła się też z mleczkiem, więc nadrabia zaległości :-D
U mnie bieganina i zamieszanie, jakoś się odnaleźć w tym wszystkim nie mogę :zawstydzona/y: Stresuje się już mocno, mam wrażenie że nic nie załatwione no i waga poszła w dół :-p jeszcze 3,5 kg i wyjde na swoje... :sorry2:
Dziś wreszcie doszedł małej nowy fotelik :tak: siedziała jak królewna na tronie :-D Mam nadzieje, że się sprawdzi...

Ojejku, spóźnione urodzinowe życzonka dla Majeczki od cioteczki z bb!!!
Agusia - udanego spotkanka z Daruunia, przekaż pozdrowionka! :tak:
Mata - kciukacze zwarte mam już na Twoją obronę :-)
Bbakania - oby ten kaszel szybko się skończył bo sie Natalka tak męczy... :zawstydzona/y:
Ewunia - wylazłoby to małe uparte z Ciebie :-D KRAAAAA
Marlenka - kawuuunia mniam, mniam, też się właśnie delektuje :tak:

Uściski dla wszystkich!

Ostatnia edycja:
reklama
Agusia ,,z najmlodszym synkiem,,rozczulilo mnie to mmmmm....slodko

ja pipijam kawunie,przez chwile bylo slonko i znowu deszcz,ale wyjde na spacerek nieco pozniej

a co z naszym spotkankiem bb-owym?????;-):-)

Ech Marlenko Ogi jest taki slodki, że postanowiłam go adoptować;-);-):-D:-D:-D
I wypiję sobie z Tobą kawusię teraz:-) Mogę??:-D:-D:-D
No właśnie dziewczyny co ze spotkaniem jest czy nie ma:-):-):-)

Właśnie dzwoniłam przed chwilką - z Natlką wszystko w porządku. Zakaszlała może ze 4 razy. Teraz od godzinki smacznie sobie śpi w łóżeczku. Boszeee jak ja Ją kocham !!!!

Potwierdzam !! Widziałam na własne oczy jak konsumowali kanapeczki i jajeczniczke (przez skypa ;-)) Przystojniak z tego brata nie ma co !!!

No widzisz niepotrzebnie się zamartwiasz. Teraz przypomniało mi się jak lekarz nam tłumaczył kiedyś, że dzieci jak mają kaszel po chorobie to kaszlą najwięcej rano i wieczorem albo jak biegają. I nie ma się czym martwić. O ile nie ma innych niepokojących objawów
No kochana ładnie to tak w pracy ploteczki przez Skypa urządzać. Oj musze chyba powiadomić przełożonych;-);-);-):-D:-D:-DNu nu nu

Agusia co do skypa to jest moim obowiązkowym komunikatorem w pracy - więc luzik. Blokade mamy tylko na GG ale ja z tego nie korzystam. Zawsze mozna mnie złapac do 15.00. Przełożeni daliby mi po łapach gdybym była niedostepna. A z Marlenka zawsze gadamy albo rano albo wieczorkiem - to już uzależnienie.

A to zmienia postać rzeczy. W takim razie jesteś usprawiedliwiona:-D:-D:-D:-D
Dobra bo się zasiedziałam i okaże się, że po Kacpra będę leciała z jęzorem na brodzie. A jeszcze po kasiorę muszę lecieć, żeby zapłacić bo mi dziecko skreślą z listy słuchaczy:-D:-D:-D

Joasiek witaj kochana,Olence gratuluje kolejnego zabka:tak::tak::tak:
dziewczynki kawusia wypita,mnam,mnam;-);-);-)
Ciekawe co tam u Daruuuni?????
Agusia jak dobrze,ze pokochaliscie Ogiego,jestem pewna,ze bedzie wielkim przyjacielem dla chlopcow to sa wspaniale psy:tak::tak::tak:

Wlasnie przjechala kolezanka nr 2,my jednak codziennie musimy sie widywac:-D:-D:-D

ale gwarno sie zrobiło :szok: wystarczy, że odejdę od kompa na trochę :dry:

mała przed chwilką mi usnęła (jej ale to luzik jak lulać nie trzeba i nosić ani nic, tylko troche potulić, pogadać do uszka i położyc do łóżeczka :sorry2: no i czasem chwilke postać, potrzymać plecki itp. juz myślałam, że nie doczekam tego ;-))

pranko to co rano wieszałam juz suche i dobrze, bo tyle go, że z 60 m sznurka by zajęło :szok:

no i musiałam z małą 5 raz na dwór zasuwać, bo chciała wyjść(na szczęście juz bez prania i wózka;-)) a za to mi niespodziankę zrobiła i dośc ładnie pośmigała sama :tak: no i oczywiście latała za rączkę :-D

Agusia to i tak masz dobrze, że szczepionki są (tzn. zazwyczaj są;-)) w ośrodku, bo my musimy lecieć raz po recepte, potem do apteki, potem biegiem do ośrodka (bo w chłodnym trzeba) i potem na szczepienie :baffled:

Joasiek zawsze wydaje się, że tyle jeszcze do załatwienia i zrobienia, ale i tak potem wszystko gra :tak: trzymam kciuki, żeby poszło wszystko tak jak sobie zaplanowaliście :-)

a kostiumik wrzucam na odpowiedni wątek;-)

Ostatnia edycja:
buuuuuuu a moja gwiazda pospała tylko 40 min. teraz :baffled: nie wiem co sie dizeje, że tak mało spi, 2 razy po 40-45 min. a z tydz. temu spała mi po 1,5 h :sorry2: a teraz ledwo się zakręcę a ona juz nie spi :baffled:

reklama
Mata to u nas lepiej drzemka nr 1 okolo 30 min drzemka nr 2 okolo 40 min:sorry2::-D

nic nie moge przez ten czas zrobic,ledwo usiade Marysia juz jest na nogach,ale masz dobrze z tym prankiem na dworze ja wszystko w domu kisze,ehhh...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry