• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ale sobie męża wychowałaś. Gratuluję. Mój jak nie wyprasuję to będzie łaził w takich pogniecionych
kiedys to prasowałam wszyściutko, potem wstawałam rano i prawowałam nam przed pracą, a jak poszłam na zwolnienie w 3 m-cu ciąży to mąż się zlitował i nie kazał mi wstawać rano i sam prasował i tak mu zostało :-p a teraz jak mi się zdarza prasowac jak leci, to prasuję też jemu, taka jędza jeszcze nie jestem ;-):-D

Buuuuuahahahaha.... to dokładnie tak jak mój, dlatego żeby temu zapobiec i nie narobic sobie wstydu zawsze mu prasuje, bo inaczej pognałby jak szalony taki wygnieciony hahaha :-D
No to dzialasz zapobiegawczo tak jak ja:-D:-D:-D:-D Oby kaszelek i katarek Natalci szybko minął. Napewno jakby coś się działo to Pani ze żłobka by zadzwoniła. Nie martw się na zapas.

Ja to zawsze zbieram ze 3 prania i wtedy biorę się za prasowanko, a nie nawidzę tego robić

:-)Witam i ja:-)
pojadlam czeresni i truskawek i kanapki zrobilam z pasztetem i ogorkami malosolnymi:tak:a jak:-D:-D:-D brat przylecial wczoraj i mi przysmakow naprzywozil

Mata-mroweczko;-)jaki kupilas kostium dla Dobrusi?????
Agusia,ale numer Ci zrobili z tymi szczepieniami,no jacys nie normalni ci ludzie,a ja myslalam,ze ty z pieskiem idziesz na szczepienia:-D:-D:-Dmega zakrecona jestem

dzisiaj w domku jestem znalazlam chwilke zeby cos skrobnac,teraz wlasnie kolezanka mnie odwiedzila wiec kawusia i ciasteczko,ha

ja z prasowaniem mam tak jak Agusia...

Ostatnia edycja:
Fajne kostiumy widziałam w h&m z hallo kitty ale nie kupowałam narazie bo mam dylemat -i tak na plaży pewnie ( jeśli w końcu będzie ta pogoda) bedzie chodziła w pampersie - ewentualnie też fajne majteczki sa hallo kitty

Marlenko z najmłodszym synkiem tata chodzi na szczepienia:-D:-D:-D. Ja powiedziałam, że panowie mają dbać o pieska i pamiętać o szczepieniach i wizytach u weterynarza. Zo dobrze by mieli, żebym pilnowała wszystkiego;-);-).

reklama
Agusia ,,z najmlodszym synkiem,,rozczulilo mnie to mmmmm....slodko

ja pipijam kawunie,przez chwile bylo slonko i znowu deszcz,ale wyjde na spacerek nieco pozniej

Kasiau ile kosztujr kostium hello kittty?????

ja planuje kupic taki,ktory przykrywa i ramionka i nozki moze gdzies sie wybierzemy pod koniec lata,kto wie???

a co z naszym spotkankiem bb-owym?????;-):-)

Basia,5 kostiumow,mala dama niema co,a jak?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry