Gingeros
czerwcówka'07
Od rodziców Antonek także dostanie prezent
właśnie przyszedł Szczeniaczek
mam pytanie do mam, które mają tego szczeniaczka uczniaczka - czy te piosenki są takie krótkie ?? bo mi się wydawało, że one są dłuższe, tzn. mają więcej niż dwa wersy
i teraz pękam, ze mamy jakąś uszkodzoną wersję 
OLEOLA Polsza wita
paszteciki spróbowane już ;-)
aaaa, właśnie robimy prezenty dla dziadków - odcisk stopy i dłoni Antonka
ile zabawy przy tym ;-) najgorzej z Antonkiem dojść do porozumienia, ale jakoś nam poszło odciskanie
wczoraj robiliśmy próbę generalną, więc mamy praktykę ;-) teraz przycinamy i zaraz w ramki pakujemy
miodzio ;-)
właśnie przyszedł Szczeniaczek
mam pytanie do mam, które mają tego szczeniaczka uczniaczka - czy te piosenki są takie krótkie ?? bo mi się wydawało, że one są dłuższe, tzn. mają więcej niż dwa wersy
i teraz pękam, ze mamy jakąś uszkodzoną wersję 
OLEOLA Polsza wita
paszteciki spróbowane już ;-)aaaa, właśnie robimy prezenty dla dziadków - odcisk stopy i dłoni Antonka
ile zabawy przy tym ;-) najgorzej z Antonkiem dojść do porozumienia, ale jakoś nam poszło odciskanie
wczoraj robiliśmy próbę generalną, więc mamy praktykę ;-) teraz przycinamy i zaraz w ramki pakujemy
miodzio ;-)
pewnie dlatego, że równocześnie bawiłam się książeczką z tej samej serii co szczeniaczek i tam wierszyk był cały ;-) i to być może zafałszowało mi pamięć
Pobudki nocne dwie (o 1 i chyba koło 3) a wstanie (z uśmiechem!!!) trochę przed 7. Od razu lepiej się czuję :-) I dzień też lepszy - cały przechichrany, tyle że na rączkach ;-)
Usnął po 20 i już były 2 pobudki. Małż właśnie walczy i próbuje uśpić małego Wrzaskuna o wielkich, szeroko otwartych oczach