Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
noc z piątku na sobotę wykończyła mnie totalnie ! poszłam spać o północy, z pragnieniem snu i co ? nie mogłam zasnąć
normalnie leżałam i w zegarek pattrzyłam
o 2 wrócił mój duży nicpoń i małam nadzieję, że teraz już zasnę
ale nie, duży nicpoń wybudził mi małego nicponia
do 4 nie spałam, wstawałam co 2 - 3 minuty do Antonka 

w dodatku ten duży zionął mi alko i chrapał 

po 4 w końcu zasnęłam! obudziłam się z dwoma nicponiami w łóżku i nie wiem skąd Antonek wziął się w naszym łóżku 
Maciek mówi, że to nie on go przyniósł, a ja nic nie pamiętam 

nic bardziej błędnego ;-) poszłam spać tradycyjnie po północy ;-) wrrrr, dobrze, że za tydzień święta i może mama przez jedną nockę zajmnie się Antkiem, a ja sobie pośmię 
ale i to za bardzo nie pomogło, Antonek wiercił się jak się wiercił
w nocy sobotniej ułozyłam go na prawym boczku i było źle, na lewym boczku też było źle, a plecach jeszcze bardziej źle 
położyłam na bruchu i było ... super
tak więc od trzech nocy śpimy na brzuszku 
ale mama musi Antonka przewracać z brzuszka na plecy, bo w zaspaniu mojemu dziecko nic nie wychodzi ;-) i tak śmiesznie wtedy kombinuje 

Toska a może Staś się różgi spodziewał ;-)
Franek dostał z męża pracy reklamówkę słodyczy, starszyzna miała wyżerkę ;-)
tak jak i u nas ;-) dobre było
trzeba przyznać, że Maciejki firma postarała się 
Maks budził się co dwie godziny
zła byłam jak niewiem
dopiero w niedziele prrzypomniało mi się, że to pewnie przez tą łyżkę nigosu, którą spróbowałam u mamy 
no cóż chyba jeszcze długo mi przyjdzie na bigos czekać 

. Albo wieczorem i w nocy wprowadzić butelkę mojej panience, żeby coś jej przypadkiem nie zaszkodziło.
to buło z piątku na sobotę
ale najwidoczniej to był jednorazowy wyskok :-( ale i tak narzekać nie mogę, bo średnio budzi się raz lub dwa w nocy ;-)
ale się po świętach zdziwi, bo gwiadzor przyniesie nam żyrandol do salonu 

Czarek zużywa średnio 5-6 pieluch, a kupka jest przeważnie co drugi dzień.
) że przesypiam całe noce i nawet pół dnia do południa.