Martitka
Fanka BB :)
Dziewczyny współczuję z tymi ząbkami:-(
U nas na razie cisza, ale jakś czas temu też były pobódki co 1-1,5 i po jakimś tygodniu przeszło, do tej pory nie wiem o co chodziło
Jak podnoszę górną wargę, to ząbki prześwituję, ale są jakieś 2mm od końca dziąsełka, więc pewnie jeszcze długo nic się nie będzie działo. Poza tym mnie pirwsze ząbki wyszły jak miałam ponad rok, więc tym bardziej na razie się nie spodziwemy;-)
U nas na razie cisza, ale jakś czas temu też były pobódki co 1-1,5 i po jakimś tygodniu przeszło, do tej pory nie wiem o co chodziło

Jak podnoszę górną wargę, to ząbki prześwituję, ale są jakieś 2mm od końca dziąsełka, więc pewnie jeszcze długo nic się nie będzie działo. Poza tym mnie pirwsze ząbki wyszły jak miałam ponad rok, więc tym bardziej na razie się nie spodziwemy;-)
. Dla mnie bomba;-)
;-) ) bo nie musze nic i tylko daje cyca tyle. Jak bym miala wstawac za kazdym razem gy placze - harakiri bym popelnila.Ale nawet nie jest zle bo mi dziecko zasypia najpozniej o 7-8, wiec mam duuzzzoo czasu dla siebie wieczorem i pobudke mam o 5 30, 6 00. Zabawa do 7 30 i potem na szczescie spimy do 8 -9. Wiec u nas nocki tak wygladaja. Jesli chodzi o zabki to bezzzzproblemowo. Troche bardziej marudzi i sie slini. Tak bylo przynajmniej z jej pierwszymi zabkami (ma na dole 2) nie wiem jak bedzie z nastepnymi - troche sie tego boje prawde powiedziawszy, bo wiecej atrakcji mi juz nie potrzeba.