anni
Fanka BB :)
AAa pytanie ja mam teraz... Dziewczyny co wiecie na temat "grzyba" w mieszkaniu.
Ja od 2 miesiecy kaszle i pluje flegma co rano - zaczelam tez miec bole glowy - ktorych nigdy wczesneij nei miewalam. No i ostatnio wykrylismy ...duzeee polacie na scianie zarosniete grzybem
(pod tapeta). Jakos laczy mi sie jedno z drugim...Nigdy wczesiej sie z tym nie spotkalam, ale ...wiem, ze to nei za dobra wiadomosc.
Jakies sugestie?
Ja od 2 miesiecy kaszle i pluje flegma co rano - zaczelam tez miec bole glowy - ktorych nigdy wczesneij nei miewalam. No i ostatnio wykrylismy ...duzeee polacie na scianie zarosniete grzybem

(pod tapeta). Jakos laczy mi sie jedno z drugim...Nigdy wczesiej sie z tym nie spotkalam, ale ...wiem, ze to nei za dobra wiadomosc. Jakies sugestie?
ja podejrzewam, że to właśnie grzybek może być powodem częstego katarku u Miśka. z wilgocią udaje nam się walczyć (po rozstawieniu "humistop") i myślę, że zwalczymy całe to dziadostwo (a jak będziemy w przyszłości robić remont to styropianowi powiem "żegnaj")
teraz Misiu poszedł spać, buntował się całe pół minuty i zasnął jak wyszłam (nawet nie musiałam wracać, ale wróciłam zajrzeć i włączyć nianię
) przykryłam go, bo się odkrył; spojrzał na mnie nieprzytomnym wzrokiem i... jak zawsze ryczał, tak teraz zamnkął oczka i śpi
)
fakt, jak już byłam starsza płakałam, jak koleżanka miała znów nowe jeansy (bo stare miały plamy), ale za to miałam szczęsliwe dzieciństwo
główny powód to jego raczkowanie przez sen
to były czasu