reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

toska fajny namiocik :tak:
Widzę, że Wasz "kojec" coraz bardzie rozbudowany :-D
A jak Stasio i książki? Nie czyta ich zbyt namiętnie? Bo tak odważnie na wyciągnięcie łapki je ma ;-)

Postanowiłam - dla rozrywki ;-) - postawić Piotrka na podłodze i sprawdzić, czy trzymany za łapki chodzi (wiem że nie wolno, chciałam tylko na chwilkę). Okazało się, że mało powiedziane że chodzi - skuteruje w mega tempie :-D Był zachwycony, od razu zabrał się za zwiedzanie mieszkania :-D Na szczęście dla siebie, zrobiłam to tuż przed spacerem, więc po 3 min wylądował w wózku, a po powrocie już nie pamiętał. Uff... Więcej sprawdzała nie będę :rofl2:

elmaluszku :szok::szok::szok: Zainwestuj w coś bardzo skutecznego - profesjonalnego - odstraszającego to dziadostwo... Może jakieś opryski terenu? Bo to strach... :szok::szok::szok:

reklama
A jak Stasio i książki? Nie czyta ich zbyt namiętnie? Bo tak odważnie na wyciągnięcie łapki je ma ;-)

o dziwo konsekwentne powatarzanie NIE WOLNO zadziałało i już nie pamiętam kiedy Staś sięgał po naszą książkę. Ma swoją półkę z książeczkami i z niej bierze lektury.

no to ładnie Piotruś ukrywa swoje talenty. Gratulacje. Ja jak złapię Staśka za ręce i chcę go prowadzić, to jest od razy histeria i Stasiek siada obrażony :confused: a wiem, że potrafi chodzić, podejrzałam jak pcha wózek lub przemieszcza się w łóżeczku, no ale za ręce nie chce:laugh2:

Ostatnia edycja:
Kochanym jednoroczniakom - Michalince, Stasiowi i Szymusiowi moc najlepszych życzeń. Aby Wasze życie było zawsze radosne, pozbawione trosk
645898bksikijszm.gif
STO LAT KRUSZOKI MOC CAŁUSKÓW OD LIVCIOKA Z MAMĄ​

Kochanym jednoroczniakom - Michalince, Stasiowi i Szymusiowi moc najlepszych życzeń. Aby Wasze życie było zawsze radosne, pozbawione trosk
645898bksikijszm.gif

życzymy tego i my- Aga i Wojtuś:-):tak::tak::tak:

A ostatnio coś nie mam czasu na pisanie, podczytuję Was kiedy się da, ale mąż ma dużo pracy na kompie a ja mam baaardzo dużo pracy przy dziecku i jakoś nie daję rady już na BB. Ale jestem, pamiętam, czytam i Anni strasznie się cieszę na te wakacje :tak::-D

Tak się zapatrzyłam w Wasze zdjęcia na zamkniętym, że spaliłam Wojtkowy garnuszek bo gotowałam jajka i dopiero jak jedno pękło z hukiem to się opamiętałam:zawstydzona/y::-D
A po Esiowych zdjęciach sobie uświadomiłam, że jeszcze nic nie mam na wyjazd- ani namiotu plażowego, ani kąpielówek dla Wojcia, że już o swoim kostiumie, którego nie mam nie wspomnę, żadnego koca plażowego:angry: Normalnie nic nie mam...ojoj trzeba szybko na allegro wejść:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny i ja się nie mogę doczekać wakacji i naszego spotkania. To już równo za miesiąc!!!:laugh2:
Ja sobie kupiłam kostium na Allegro. Dłuuuugo się zastanawiałam bo nie mogłam się zdecydować w co odziać te wielorybie cielsko i kupiłam sobie taki:
LASCANA wyszczuplający kostium roz. 46 B #5 (382177908) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję że dzięki fasonowi ukryję to czego mam za wiele.:zawstydzona/y: No ale na wygląd jak tej laski na zdjęciu nie mam co liczyć.:crazy:

Agik, co do koca, to się nie wygłupiaj. Trzeba jeszcze zadzwonić przed wyjazdem do naszej kwatery, ale zawsze jak jeździłam na wakacje, to coś takiego jak koc plażowy jest na normalnym wyposażeniu pokoju. Ja i tak będę mieć od metra bagaży na te moje dwie baby i nie wyobrażam sobie tachania jeszcze koca. Ręcznik kąpielowy to i owszem, ale nie koc.:szok: Natomiast na pewno zabierzemy taki "półnamiot", coby dzieciakom "cienia" trochę zrobić i móc je schować przed słońcem. No i oczywiście basen to mus.

Toska, namiot super, szkoda tylko że u mnie na niego miejsca niet.:-(

WOW Dzagud, kostium rewelka. Tak fajnie uszyty, że pewnie będzie ładnie talię podkreślał i faktycznie tuszował to czego nie ma być widzieć ;-)A który kolor wybrałaś?
Ja się nad takim zastanawiam (MEWA SOFIA XL/L duży biust DYSKRETNA (382556295) - Aukcje internetowe Allegro , ale muszę z M skonsultować jak wróci z pracy. Też myślałam o jednoczęściowym, ale M się za chiny na to nie zgodzi (on twierdzi, że bikini jest bardzo sexy i jeszcze najlepiej jakbym do tego spódniczki nosiła tylko- takie jego małe zboczenie:-D;-)) a ja najbardziej lubię się mojemu M podobać:zawstydzona/y:;-) Tylko ciekawe co powie jak mi się fałdy brzuszne wyleją tu i tam :zawstydzona/y::wściekła/y:

A namiot to taki myślałam (chyba u Esi na zdjęciach jest taki sam) http://www.allegro.pl/item383462740_namiot_plazowy_budka_rozkladany_w_2_sekundy_hit.html

Jak was tak czytam to troszeczke zazdroszcze :baffled: my wtym roku o wkacjach niemamy co mazyc:-(,cała kase pakujemy w cholerna działke tzn domek ktory tam stoi. Ale zecze wam ładnej pogody,i duzo wypoczynku.:tak:

reklama
ja też Wam zazdroszczę wakacji, fakt że nie czytalam wczesniej, ale chyba sie tu wytworzyły bliższe przyjaźnie i chyba jedziecie razem :-) jesli tak, to naprawde super, fajnie że sie spotykacie, jeździcie do siebie i że sie tak skumplowałyście razem.. no właśnie - tego Wam zazdroszcze ;-) i pozdrawiam wszystkie zapracowane w domu i poza domem mamy !!

Do góry