reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

ESIA kciuki będę trzymane mocno, najmocniej :tak: :tak: :tak: nie martw się, jeszcze nie warto ;-) gdyby można tak było, urodziłabym za ciebie ;-) ja bardzo dobrze poród wspominam i nie straszny mi on ;-)

czekam na wieści od mamy jak dzisiaj żłobek wyglądał, ale cisza, cisza, cisza ... :dry:

a w ogóle wściekła jestem na tpsa (mam nadzieję, że żadna tam nie pracuje ;-) ). Czekamy na internet z konkurencji tepsy, ale żeby nam konkurencja włączyła internet, tpsa musi wyrazić zgodę na dzierżawę łączy (czy cuś w tym stylu). No i tpsa odrzuciło mi w tym tygodniu wniosek :wściekła/y: bo jak podali, błędny adres napisałam na wniosku :wściekła/y: dzwoniłam wczoraj do pacanów i tłumaczę jak osłom, że 9 lat temu przeprowadziliśmy się i przenieśliśmy ze sobą telefon. W spisie abonentów jesteśmy pod nowym adresem, rachunki dostaejmy na nowy adres, a w papierach mają stary. Pani wytłumaczyła się tym, że mają mały bałagan :angry::angry: no k...wa mać, 9 lat mieli na zmianę naszych danych i co? nic! bałaganu to oni nie mają, u nich jest Burdel, przez ogromne B ;-) dzisiaj mają mi poprawić dane ;-) o ile znowu nie będą mieli bałaganu ;-) a tak swoją drogą, rachunki to oni wiedzieli, gdzie mają wysyłać :dry: no i znowu muszę wnioski do nich słać, a cała sprawa będzie sie ciągnąć dalej :dry: nienawidzę tpsa!! poczty też nienawidzę ;-)

reklama
Esiu i jak po wizycie?

Gingeors
współczuję załatwiania czegokolwiek z tepsą.:szok: Antonek dzielny chłopak, na pewno wkrótce przywyknie do złobkowego towarzystwa i nie zechce wychodzić do domu.:tak:
Dzagud ja też nie pomogę, bo nie mam doświadczeń z wkładką, ale to co ci radzi lekarka brzmi sensownie.

U mnie w domu wirus zbiera żniwo - oprócz mnie i Czarka kicha moja mama i mała siostrzenica i takie chore jutro odwieziemy do domu:sorry2:

Gingeros dzięki :-) Uwierz, gdyby tylko tak się dało, byłabym skłonna zapłacić Ci więcej niż chcą w Damianie ;-) O wieeele więcej ;-)

Dziękuję że pytacie. No musiałam to sobie wszystko przetrawić :dry: Gin była zdumiona dziwacznym zaświadczeniem od okulisty i doradziła poszukanie innego. Niestety, nie poleciła nikogo... Nic to - zaczynam szukanie, jestem pewna że znajdę :tak: Muszę być dobrej myśli i tyle :tak:
Małgosia ma włoski :-) I zapowiada się na większą niż był Piotruś - bo już teraz jest ponad średnią, jakieś 2200g i ruchliwa bardzo :-)

Gingeros z telekompromitacją mam też jak najgorsze doświadczenia - podobnie jak z pocztą :baffled: Szczerze współczuję :baffled: Moi rodzice mają tele2 też po ich kablu - i nie dość, że od cholery awarii, to jeszcze przeboje przy każdym zgłoszeniu :baffled:
szopka oby szybko Wam przeszło! :tak:
dorotka późny ten wieczór ;-) Ja to już jednak zmykam... Piotwór wstaje max. za 7h, i tak się nie wyśpię...

Kobitki, co się dzieje???? Wszystkie takie zajęte jesteście? Aż przykro wchodzić na to nasze forum i patrzeć że nie ma żadnego nowego posta od dwóch dni.:-(Czyżby uzależnienie wszystkim przeszło i nasze forum zaczęło zdychać????:-:)-:)-(OBUDŹCIE SIĘ!!! Ja wiem, że pora roku nie sprzyja, ale kurczę, brakuje mi Was!!!!!!

;-)No juz juz przychodze z pomoca.;-) Nie damy zdechnac Forum ojjj nie!

:-D

Odpisala bym Was dziewczyny kazdej z osobna, ale nie jestem az tak zdolna jak Wy:blink:- niestety.

Natomiast ogolnie zycze wszystkim chorowitkom powrotu do zdrowia. :tak:Jak najszybciej!!!

A u nas:

Suri leje sie z nosa non stop - dostalam w sobote homeopaty z PL - wiec poszly juz w ruch (widze tyci tyci poprawe:tak:) Dzis jednak jest w zlobku i nie wiem co mi przywlecze do domu tym razem.:sorry2:

Zaraz wam wklejam link z fotami odwiedzin u Elmaluszka (chyba, ze ona juz to zrobila).

Nio - poza tym a to probujemy sie urzadzic, a to biznesik a to praca (notabene - dzis mam lenia - nie ide). I czasu brakuje.

hehehe - aaa powiem wam jakich gosci mialam wczoraj:

my raczej nie pijemy wcale a wczoraj byli znajomi - parka super(bardzo fajni ludzie), tyle ze nie pobije ich nikt w ilosci wypitych trunkow...No i skonczylo sie tak, ze mi G zalatwili. On w ogole glowy nie ma do picia- wiec DOSLOWNIE padl, a maz mojej kumpeli ze zdziwionym wzrokim gdy G poprostu zasnal - wolal jeszcze o piwo. No i wyrzucic z domu ich sie nie dalo...Choc po obalonej calej whisky (bylam im winna przysluge, kupilam super drogiego whiskacza by sie odwdzieczyc - a oni go wyrzlopali jak jakiegis jabola hahaha na raz) 6 piwach i polowie wina czerwonego on i ona potrafili NORMALNIE (wygladali niesamowicie trzezwi) wstac i pojsc do domu. :szok:

Ja z podziwu nie moglam wyjsc. Akurat mi nie udalo sie zalapac na nic (pilam caly wieczor jeden kieliszek wina) jednak poniewaz siedzieli i smecili do 1 nad ranem jestem zupelnie nieprzytmna. Suri wstala o 5 30 rano - kochane moje dziecko:-)

Kurcze lubie ich, ale nastepnym razem bedzie herbatka i kawka only! :-D G natomiast spal w duzym pokoju przy stole, zmarzl jak tylko i dobrze mu tak. :-D

Nie wiem jak on pojechal dzis do pracy. W sumie idiota hehehe ale mi go zal.

aaa teraz poluje na to:
Leather sofa on eBay, also Large Sofas, Sofas, Living Room Furniture, Home Garden (end time 13-Oct-08 10:15:45 BST)

uzywana wiem wiem, ale na nowa ktora jako tako wyglada nie wydam 700 funtow - wiec jak ciesze sie jak gluptas - bo na razie (tfu tfu) daje 128 za ta. Zobaczymy czy wygram ta aukcje ;-)

G mnie troche ukatrupi bo to to ma 180 cm dlugosci i trza to z Londyny odebrac (jakies 2 godziny drogi) na razie jeszcze nie wiem jak :-DAle cos wymysle. .

Dobra ide na zamkniety wstawiac relacje z pobytu u Elmaluszka.
Caluski kobitki...

Hej hej ja też jestem:-)
Dzagud, forum nie może zamrzeć bo ja będę o nas pracę mgr pisać, bo promotor się zgodził i bardzo mu się temat spodobał.
Żebyście jego minę widziały jak mu opowiadałam co my tu wyprawiamy (facet dobrze po 60-tce a ja mu gadam np. jak się w ciąży zgadywałyśmy co którą boli, albo o porodach itp.:-D)
Ale najważniejsze, że pomału idzie wszystko w dobrym kierunku:tak:

Jako, że ja sirota się jeszcze nie nauczyłam do tej pory zdjęć wklejać:zawstydzona/y: to wrzucam wam linka do NK męża mojego bo takie mam słodkie zdjęcie z Wojtusiem, że się napatrzyć nie mogę. Więc się przypominamy : Logowanie do nasza-klasa.pl
chyba się link otworzy :confused::zawstydzona/y:

No wreszcie ruszyło Was sumienie.:crazy::-D

Anni, no cieszę się że wszystko ok. I zaglądaj częściej, bo puuuuchy tu ostatnio.
Agik, a ja Wasze zdjęcia u Sławka oglądam na bieżąco.:-pZdjątko rzeczywiście śliczne, ale ja i tak wolę to Twoje w wersji "gwiazda Hollywood".

Czekam aż reszta się przebudzi i odezwie.

Hej kobitki
Ja podobnie jak Dzadud.Wlazlam kilka razy w weekend w poszukiwaniu nowego posta a tu nic:no:Tez sie za Wami stesknilam tymbardziej ze jak bylam w pl to zadna sila nie chciala mnie do komputera dopuscic:-D(najpierw latanina lekarzowa,potem syn mojej kuzynki sie rozchorowal wiec przenioslysmy siedo dziadkow a tam komp oblegany non toper,a potem mojej kuzynce komputer wysiadl)
Mam do Was pytanie czy wasze maluchy tez uwielbiaja ogladac bajki?Amelka potrafi usiasc i obejrzec cala bajke(prawiepoltora godziny)Nie wiem czy nie zaduzo oglada ale jak nie wlacze to stoi przy kompie i gmera lapkami i ryczy bo sie domaga baji.
Anni-ja nie wstawialam nic na zamkniety.A jak Wam idzie nauka chodzenia w kaputkach?
Dzagudku-w sprawie antykoncepcji nie doradze bo sie nie znam.Sama nic nie biore:-D.A tak mi sie przypomnialo czy Ty juz zdalas prawko?Ja nie mam weny zeby przysiasc do testow i w sumie juz tak niepotrzebnie jezdze co tydzien po 2 godziny.Tylko kasa idzie.Niech ktos mi w leb da:tak:
Esia-jak wizyta u lekarza?Czekamy na relacje;-)
Agik-sliczne zdjecia:tak:

To chyba wszedzie taka pogoda.Amelka tez zalapala jakis katarek.Ale pozatym nic sie nie dzieje.Wlasnie wywalila mi wszystko z szafki pod zlewem.

reklama
Ja podczytuję, ale ostatnio wszystko mi się wali na głowę :dry:
Doszło nawet do tego, że wczoraj jak poszliśmy do kościoła, to okazało się, że jest święcenie różańców, a my nawet różańca nie mamy :zawstydzona/y: mam strasznego kaca moralnego :-( że nie dbam o dziecko :zawstydzona/y: właściwie to nawet nie wiem czy nie było jakieś zebranie rodziców :szok:
No nic jutro idę do fryzjera, to się wszystkiego dowiem ;-)

Muszę wziąć się w garść:dry:

Do góry