Gośka, to powodzenia, trzymam kciukasy!

Wiesz, może i ja się kiedyś zdecyduję, to przynajmniej będę mieć koleżankę z doświadczeniem.
Szopka, hop hop, jak tam?
Jolka, mój Zięciu widzę rozmowny...

Magda też ciągle wzbogaca słownik i gada coraz bardziej, aż mnie czasem zadziwia.
Super że Maksik już robi do nocnika, my się będziemy nocnikować pewnie w lato dopiero. Chciałabym aby do żłobka poszła Magda już bez pieluch.
No i powiem Wam że Magda bardzo ładnie się sama ubiera i rozbiera. Ubieranie jeszcze jest bardzo śmieszne, ale stara się bardzo i bardzo chce, ale rozbieranie się z czapki, kurtki, butów itd. jest już bardzo wyrobione.
Gingeros, buziaki dla Antka. Super że tak się w żłobek wkręcił, aż zazdroszczę.
Esia, a ja jeszcze palcem nic nie tknęłam.

Może wreszcie się dziś wezmę albo za kuchnię albo za okna. Ale jak myślę o tym to mi się zbiera .....

A co do spacerku, to tak myślałam że pewnie byłyście na basenie z Małgosią w tę niedzielę. No i mam nadzieję że jak tak dalej będzie z pogodą to po świętach jednak się wybierzemy na wspólny spacerek.
A tak w ogóle, to my tradycyjnie w weekend majowy wybieramy się do ZOO - może też się wybierzecie?
Kingug, jak tam jelitówka? Była czy nie? No i dziewczynki, sprawdźcie czy macie dostęp do zamkniętego i dajcie znać.