reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Biedna Wikusia,,niech szybciutko zdrowieje a Ty dla swietego spokoju idz do lekarza ,zeby osluchal ,obejrzal...Wielkie caluski dla choraska:*

Gusia Miki juz lepiej?

Melka chyba co raz lepiej.Ani razu nie wymiotowala a kupek do tej pory bylo z 5 ale malenkich.Podaje jej z przepisu Izuni napuj z elektrolitami,slony jak diabli ale smakuje Amelce.Do godziny 5 pila ladnie a teraz nie chce nic wiec wciskam strzykawka.Za to apetyt troszenke wraca bo zjadla dzis oprocz porannego chlebusia,dwa razy zupke ryzowa i teraz kromeczke z serkiem almette(tak cieniutko posmarowany).Jestem spokojniejsza juz,co prawda zmeczona i bez sil jest ale troszke polazikowala,narysowalysmy laurke dla babci i jest git.Juz ise poklada wiec zaraz kimonko :)

Kingud no insomnia jest wkurzajaca.Moze ty w ciazy jestes?Heh? :)))
Ja tak mialam :p

reklama
Olla super że Amelka lepiej :-)

kingug zdrówka dla Wiki :tak:

Gusia egzamin jak co roku ;-) ja tylko nadzorowałam :-p

Toska nie mam zdjęcia w spódnicy :-p ale nawet dyr stwierdził dziś, że będę rozpraszać :-D;-):-p a jak staranka???? Ja już wysłałam odpowiednie fluidy ;-)

kingug o ten właśnie egzamin chodzi :-D

Esiu - dzieki za info o Portugalii. Wiem o czym piszesz:-D :-Dmieszkalam przez jakis czas w Hiszpani i ...echhh "maniana" to chyba pierwsze slowko jakiego sie ucza. :-) Co do przeprowadzki taaa mam sposoby na mojego gada:-p

tosiu www.sweetorganicgifts.com :-)
Kingug - wspolczuje. Ja czasami mam tak, ze jak Sui mnie obudzi okolo 1 wlasnie - potem nie spie do 4. Biorac pod uwage, ze dziecie mi sie budzi kolo 6... Umieram na drugi dzien. Nie wiem tez co z tym zrobic...

Witam:-)
Wsio nadrobiłam ale zanim zaczęlam pisać z głowy powoli ucieka:-D
Przede wszystkim zdróweczka dla naszych chorasków.
I nadziwić się nie mogę że Szopka jeszcze w dwupaku:tak:

U mnie ostatnio znowu pod górkę tzw. "nic się nie da".

Zuzanna na szczęście zdrowa, choć bardzo niegrzeczna. Kompletnie sie mnie nie słucha. Mówię 3 razy a ona nic. Dopiero jak huknę to dociera. Może do laryngologa trzeba, uszy przebadać;-) Ciągle gdzieś się wspina (jak Amelka:-D). Też kombinuje, coś podsunie, dosunie, na regał z książkami próbuje usilnie sie dostać.

Aaaaa... i wstrętną wysypkę ma na buzi już jakiś miesiąc. Byłyśmy u pediatry, powiedziała że to "chyba" alergia na mleko.... Przepisała Zyrtek, który po tygodniu podawania nie dał żadnych rezultatów. Zuzka od małego miała stwierdzoną alergię na białko mleka, a ja od dawna podawałam jej jogurty, serki, jaka i nic jej nie było. I muszę zmienić znowu lekarza????

Fryzjera juz zmieniłam. Pamiętacie, miałam wrócić do blondu. W czwartek byłam u mojej Pani fryzjerki (6lat juz do niej chodzę) i wypuściła mnie z czymś takim na głowie że przyszłam do domu i płakałam.
Dziś poszłam na poprawkę, ale już gdzie indziej. I mam nowego super przystojnego Pana fryzjera:-p (geja;-)).

Jak mi naprawią kablówkę to będę u Was częsciej. Teraz jest bitwa o kompa;-)​

Dziewczyny już dokładnie, równiutko za miesiąc.....
dance.gif

036.gif

elmaluszku u nas też cisza jest jak najgorszą prognozą ;-) Ale numer wycięła! Zawał serca murowany :szok:
szopka dacie jakoś znać, gdy już się Tymek wykluje? Bo my się tu zatupiemy z niecierpliwości na śmierć :zawstydzona/y: Już się zastanawiałam, czy nie pisać sms'a do Twojego męża... :zawstydzona/y:
Olla super, że już nie jest gorzej i zaczyna się poprawa! :tak:
toska zapraszam! :-) Z resztą przecież wiesz - zaproszenie macie otwarte, tylko musisz się choć na chwilę uwolnić z sideł pracoholizmu :-p
Gratuluję rozwoju firmy! Super! Czyli kłopoty już za Wami :-)
Gusia cóż, nie wyrzucaj sobie za bardzo - każdemu mogło się zdarzyć :sorry: Zwłaszcza jak dziecko choruje, ciągle jest u lekarza, to w końcu gdy jest zdrowe, chce się o lekarzu zapomnieć... :sorry:
aniajw fajnie gdy dzieci nie kłócą się cały czas podczas zabawy :tak:
kingug mam nadzieję, że kaszel szybko ustąpi :tak: A bezsenności współczuję... Choć mi teraz coś takiego by się przydało ;-) Bo po karmieniu co 2h i pobudce przed 6 absolutnie nie czuję się wyspana ;-)
anielap niezadowolenie z fryzjera rozumiem :baffled: Chciałam iść "na skróty" i poszłam nie do mojej, tylko byle bliżej. No i już planuję, kiedy wrócić do sprawdzonej... :baffled:
Wizualizacja wspaniała :-D:-D:-D

Małgosia dziś wszamała 100ml sinlacu - i to dużą łyżeczką, bo małą wkurzała się, że za wolno :szok: Tylko już potem nie dała rady popić z piersi - mam nadzieję, że mi pierś wytrzyma do kolejnego karmienia ;-)
Nadal nie wiadomo co z kompem :baffled: Cholerka, stresuje mnie wizja utraty danych...

Tośka u nas jelitówka minęła już z miesiąc temu ja tylko tak dla Olli pisałam. Ale dzięki za troskę:tak:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
coś mi umknęło, no ale lepiej późno niż wcale;-)

gratuluję tak mądrej i grzecznej córeczki:tak: to dobre geny czy jakieś tajemnicze metody wychowawcze?:-p

kingug zdrówka dla Wiki, współczuję problemów ze spaniem, moja przyjaciółka też mi ostatnio się żaliła, że śpi po 2, 3 godziny. Może to jakieś przesilenie wiosenne:baffled:

Gusia trzymam kciuki za zdrówka dla Mikusia, a szczepieniem sie nie przejmuj.

Olla super że Amelka lepiej :-)

Jolka no staramy się, staramy:-p

toska zapraszam! :-) Z resztą przecież wiesz - zaproszenie macie otwarte, tylko musisz się choć na chwilę uwolnić z sideł pracoholizmu :-p
Gratuluję rozwoju firmy! Super! Czyli kłopoty już za Wami :-)
...

obiecuję wpaść przed Waszym urlopem, kiedy planujecie urlop:-p
co do firmy, to rzeczywiście ostatnio mamy dobry okres:-)

Anielap fajnie, że znalazłaś nowego fryzjera
Dzagudku halo, gdzie jesteś???

Co można kupić dziewczynce na chrzściny? Myslałam o kolczykach. (medaliki, krzyżyk odpada, kupili już moi rodzice i babcia) Co sądzicie?

Ostatnia edycja:
Witam poznym wieczorem

Komp mie zie zje.....:wściekła/y:Przez caly dzien probowalam sklecic jakiegos posta ale mi sie caly czas sztrucel resetowal.:-pFormat zdjelany i jakos dziala:-D
Toska-a jestes pewna ze rodzice chca przekluc uszka?Ja ostatnio wyslalam mojej kuzynce(bo tez bedzie chrzestna)Taki sliczny pociąg na pierwszy ząbek i pierwszy kosmyk wlosow.Jest lokomotywa i 2 wagoniki.Wyglada jak srebrny.Ale to nie srebro.Jak znajde to wkleje linka.Wyglada dosc eleganckoBuziaki wStasinkowe lapki
Olla-super ze Amelka wraca do swiata zywych,Jak cos to dajznac;-)
Esia-gratki dla Malgosi najdzielniejszej z najdzielniejszych.
Anni,Gusia,Kingug;-)-zdrowka dla maluszkow
Aniajw-pozazdroscic tylko takiej spokojnej dziewczynki.Ja mam diabla wcielonego:-D
Anielap-pokazuj sie w blondzie szybciochem.Jeeeeeeeeju jak Ci zazdroszcze:tak:Ten suwaczek podoba mi sie coraz bardziej.Tylko ja nie wiem czy sobie tak pobimbam jak Wy bo Amelka to straszny urwipołeć no i bez chopa jade:-p:baffled:

Cos tam jeszcze chcialam skrobnac ale zapomnialam.Generalnie zdrowka dla naszych wszystkich chorowitkow.Co sie dzieje Amelia tyz charczy okropnie od 2 dni;-) i katar znowu ma:-pAle lata jak nakrecona.Wspina sie wszedzie.W kuchni podstawia sobie paczke pieluch albo bajki zeby tylko siegnac cosz blatu:baffled:

Buziaki kochane

reklama
Do góry