reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
...a wieczrkiem gdy pora usypiania...no coment :/
Dopiero zasnela ...

Jestem odmozdzona i nic nie napisze...caluski dla Was mamuski:*

u mnie to samo, a chciałam tylko zameldować że wróciliśmy z wyprawy weselnej cali i zdrowi, a Czarkowi poprzestawiały się pory spania i budzi się o 4 rano:dry: pzdr dla wszystkich

Fantazja:szok: Lo Matko - nio, ale taki to urok zlobkow. Calusy dla Misi i pisz nam co i jak...

Dziewczynki dzieki za info z zabkami - troche mnie zmartwilyscie bo Su za-
sypia na noc z butla mleka wciaz...Rozumiem, ze to masakra dla uzebienia :tak:ojjj...

To ja wyrodna ciotka lece pedem ze spoznionymi zyczeniami dla naszych kochanych dwulatkow!!!
Natalko,Wojciu i Krzysiu 100 lat bąbelki kochane!!!!!!!:tak::tak::tak:
Olla-ja sie wzielam na sposob i juz pare ladnych dni B lata usypiac Amelke:-D
Anni-zaczne tak!Boziu jak ja podziwiam Twoja kreatywnosc:tak:Biznesik,fotografowanie to,tamto.Jak ja bym chciala miec taki zapal jak Ty kobito./Ledwo co poszlam do roboty bo by mnie B kijami popedzil:-D:-D:-DZartuje oczywiscie.Co do ząbkow.My szorujemy codziennie przed pojsciem spac:tak:Rano tyz ale nie zawsze z pasta,bo jesli chodzi o ranki to Amelia ma jakies obiekcje do mycia zebow i nie chce jej zniechecic;-)
Izka-jak ja uwielbiam roboty ogrodkowe.Ło matko przyjezdzam i urzadzam ogrodek z Toba:-DNo i oczywiscie czekam na foty wycieczkowe.
Fantazja-oby tylko ospa oszczedzila Misie.Mam nadzieje ze krostek bedzie jak najmniej.Buziaki dla malej bidulki.
Szopka-prosimy o relacje z weselicha,czys sie wybawila???
Anielap-super ze malz Cie zaskoczyl i zes zadowolona z weekendu!!:tak:
Dzagud-nie martwiaj.Jakosto pojdzie z odpieluchowaniem.Madzia kumata szybko zaskoczy o co chodzi.
Aniajw-Nati taka mądra dziewczynka!!Amelka nie buziakowala gosci:-DHaps prezenty i tyle:-D

Ja wlasnie z roboty wrocilam.Padnieta.Wiec co u mnie skrobne jutro.Buziaki kochane.

Ostatnia edycja:
Olla-dobranoc, dobranoc tylko ze u mnie slonce za oknem i 4:30 w poludnie :-) Buziaki
Szopka, Olla-u mnie tez sie pogorszylo zasypianie. Alusia co chwila mnie wola i kaze sie przykrywac od poczatku, ja sie zastanawiam czy nie za wczesnie ja klade, moze przez to slonce i dluzsze dni nie chce jej sie tak szybko spac. A tak apropos ile spia wasze dzieci w sumie?
Anni-nie zamartwiaj sie tylko odstaw butelke :-)
Elmaluszek-no troche dzis zrobilam, ja generalnie tez sie lubie babrac w kwiatkach itd. Powyciagalam chwasty, zasadzilam troche bratkow i lilie no i obsypala kora, troszku sie zasapalam :-) Ale ile to daje radosci. Elmaluszek-tez macie ogrodek? Bo u nas to w sumie kawalek takie prawdziwego ogrodka, reszta to taki lasek.

Coś nie mam weny :sorry2:

Dzagud przykro, że Madzia tak przeżywa, no ale może dzięki temu szybciej się nauczy...? :sorry2:
elmaluszku cieszę się, że w pracy Ci dobrze idzie :tak:
szopka u nas też masakra ze spaniem :dry: Najbardziej szaleje Małgosia - budzi się na pierś już przed północą, a potem jedziemy z pobudkami :baffled: Dziś rozpoczęła "poranne" pobudki o 3.30 :baffled: I potem co pół h :baffled: A ostatecznie "wstała" o 5.30 :baffled:
Kojec powoli zaczyna odpadać, bo natychmiast w nim staje, postoi kilka minut i zaczyna się drzeć :baffled: No bo usiąść nie umie, położyć się ze stania tym bardziej, a nóżki zmęczone :baffled: Łojoj...
izka Piotruś też przez te upały świruje ze spaniem :tak: Wstaje przed 7, potem drzemka koło 15 (usypia z bólem :dry:) i ostatnio koło 18 go budzimy :szok: (bo jeśli śpi dłużej, to potem problem wieczorem). W łóżku ląduje ok 20.15 i zazwyczaj usypia koło godziny :dry: A już było tak pięknie...
Więcej nie pamiętam :sorry2:

Upału ciąg dalszy... Pewnie pójdziemy do lasu schowac się pod drzewami...

reklama
bry:-)

No to sie juz nie zamartwiam z tym zasypianiem,widocznie taki etap rozwoju,testuja nas nasze kartofle:tak: ale jak tu nie peknac kiedy Mela wola ''mamus tuci'' czyli mamus tulic...no serce mi sie kraja jak mnie tak nawoluje ale twarda jestem,wchodze,klade,buziak i wychodze:sorry2:

Esia u Was to ciezko widze,pannie twarda szkola sie przyda:-pPOwodzenia!!!

DZagudku ja wierze ze Madzia sie przejmuje jak nasika na podloge ale powiedz tesciowej zeby sie nie wkurzala i nie krzyczala na Madzie ani ostro zeby nie reagowala bo bedzie jeszcze gorzej!Jak sie zsiusia na podloge i zacznie plakac to kucnijcie przy niej,utulcie i wytlumaczcie ze nic sie nie stalo i ze bezdie lepiej jak usiadzie na nocniczku i zrobi siusiu tam,jak sie uda raz ,drugi to spodobaja jej sie te wszystkie brawa,ochy i achy:-)

Anni no u nas zeby to Mela chetnie myje i daje sobie umyc tylko ja zapominam:zawstydzona/y::szok::wściekła/y:no i u nas tez na sen butla z mlekiem (juz po myciu zubow) ale inne napoje (teraz kroluje woda) to z kubka albo z takiej butelki z dziubkiem,najlepiej moja z silowni opluta:-D

SZopka czekawszy na relacje z weselicha!!!!!!:tak:

Elmaluszek ,widze ze pracujesz pelna para:cool2:super!Ciesze sie ze sie cieszysz z nowej pracki :*

Do góry