reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ech ja tam miałam zły dzień dzisiaj :baffled: Maks histeryzował, Jacek wypłakiwał do słuchawki, M wkurzał :wściekła/y:
No ale załatwiłam sobie zwolnienie ;-)
Teraz muszę we wtorek do mojego gina iść, tylko mam straszny problem, bo nie mam z kim Maksa zostawić :confused: może któraś chce mnie odwiedzić ;-):-D zapewniam wikt i opierunek :-p

reklama
Jestem i ja:-)
Miły dzionek się kończy, niech jutro też będzie tak fajnie;-)

Olla to ja za dużo pisać nie mogę bo mnie kciuki się pocą strasznie;-) A do końca tygodnia jeszcze kilka dni;-)

Kachasku nie wiem czy pisałam:zawstydzona/y: Mam ciotkę w Dzierżoniowie, która ma 40lat i jest moją dobrą kumpelą. Ma ona dwójke dzieci 9 i 11lat, to moi kuzyni. Na cały weekend to do nich żadko jeżdżę, ale raz na jakis czas na jeden dzień owszem.:tak: No i zawsze mi się marzyło żeby tam zamieszkać.... Ha... i nie wiem co to ten Kajtuś?

Sorga no to świetnie Wam idzie:tak: Wielkie gratki dla zuchEryka. Bardzo współczuje obolałego zęba, jak mnie cieszy że mam to za sobą. Trzym się cieplutko.

i zapiłam to prawie litrem red bulla
Uwielbiam red bulla:tak::tak::tak: Piję litrami:tak:

ja generalnie ciagle jestem ubabrana w budowę i sił już mi nie starcza na więcej. powiem szczerze że nawet jakoś z odzyskanej sypialni nie mam siły się cieszyć :zawstydzona/y:

chciałabym się już teleportować w przyszłość

choć z drugiej strony jak sobie pomyślę o chwilach z Kruszką to są mi tak drogie że nie oddałabym ich za nic na świecie. :-)

Ja przelotem w drodze do żarcia, które pichci moja przyjaciółka :cool2:
jolka nam zdarzało się bywać u gina z Piotrkiem ;-) Wprawdzie towarzyszył Małż, jednak znam dziewczynę, która wybierała się sama z dzieckiem :tak: Wykonalne ;-) Choć nie polecam jako formy spędzania wolnego czasu :-D

Mega histeryczny dzień :baffled: Piotrek urządził armagedon - bo chciał iść w inną stronę :baffled: Małgosia darła się cały spacer, bo chciała na ręce :baffled: A co ja mogę chcieć? Poproszę pustelnię...

hihi Anielap chodzi mi o wtorek za tydzień :-D a wtedy brat (nie szwagier ;-)) ma rozpoczęcie roku szkolnego :-p bo on gimnazjalista jest :-p

Esia jakoś nie wyobrażamsobie siebie na fotelu i Maksa wołającego do mnie ze śmiechem "cici" (tak woła jak widzi mnie nago :-D)

Witam, ja tak ciągle z doskoku, podziwiam Was że tak codziennie znajdujecie czas na pisanie. Bo u mnie po całym dniu brak jakichkolwiek chęci na cokolwiek. Anni Ty jesteś moim guru w tej sprawie.
Anni fotki są niesamowite
Esia
to masz małe przedszkole w domu, nie zazdroszczę
Elmaluszku ja bym się nie przejmowała (łatwo pisać) tak bardzo że Amelcia tak mało zjadła, dziś mniej a jutro nadrobi. Moja Nati tak właśnie ma że pare dni robi sobie głodówkę ledwie coś tam skorobnie, a za parę dni nadrabia.
Efilo
to Zosia to już dorosła i śliczna dziewczynka. Samodzielne spanie i to bezproblemowo- wielkie gratki. Moja Nati też z rrr ma problem i mówi lll
Jola kochana bądź dobrej myśli
Anielap super że weekend się udał

A ja muszę się pochwalić bo zostałyśmy z Natalią tylko na jednym karmieniu cycem rano:-). Wieczorem i w nocy już od tygonia nie doi:tak:. Jakoś jednej nocy usnęła bez a z bajkami i tak juz zostało:happy2::happy2:, a wczoraj nawet zasnęła z tatusiem chciała żeby to tatuś czytał jej bajki na dobranoc (yes):-):-). Jestem przeszczęśliwa bo to był mój pierwszy wieczór wolny od usypiania:tak: od chyba roku albo i więcej, zawsze to ze mną zasypiała. Juuuupi:-):-):-):-), nawet nie wyobrażacie sobie jaka jestem z tego powodu szczęśliwa. TFU TFU co by nie zapeszyć:-p.
Natalia cały dzień ciągle coś gada, buzia jej się nie zamyka, ciągle o coś pyta, albo oznajmuje, albo sobie po prostu coś śpiewa (mruczy). A my z mężem nie możemy się nasłuchać, że tyle w niej mądrości:tak::-).
A propos M. sam robi łóżko dla Natalii i powiem Wam że zrobił już tełki i bardzo mi się podoba, wiedziałam że dużo potrafi, ale że taka złota rączka mi się trafiła:szok::szok::szok::szok:. Osądził że jak ma wydać ponad 300 zeta za łóżko to on zrobi je za 100zł:tak::tak:A i pewnie.
No i coś jeszcze miałam napisać i zapomniałam

reklama
Do góry