WSZYSTEKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH ROCZNIAKÓW!!!
TYMKA MONDZI
TYMONA SZKRABIKA
EMILKI MAMYMISI
ORAZ DLA DZISIAJ ŚWIĘTUJĄCEGO PIOTRUSIA MEGAN!!!!
SAMYCH RADOSNYCH DNI, SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, UŚMIECHU NA BUŹCE I CZEGO TYLKO SOBIE ŻYCZYCIE!!!
Megan gratuluję Mamusiu!
Mondzi co do szuflad to ja pozwalam Szymkowi grzebać w jego komodzie. Nie widzę w tym nic złego. Za to gdy odwiedzamy znajomych to nie pozwalam na ruszanie jakichkolwiek rzeczy poza zabawkami i wydaje mi się to dobrym rozwiązaniem.
Rito dobrze, że jesteście już razem!
Magdulku przytulam mocno.
Dzień Matki. Dostałam od Tomka, a właściwie od Szymka
kwiatka w doniczce.
Bardzo mnie to ucieszyło bo mój małż też nie z tych co pamięta o okazjach.
Nie czułam może jakoś specjalnie, że to mój dzień bo Szymek dawał równo w kość- tym razem na pewno idą mu zęby...bo już widać dwie dolne jedynki.
No i dzień spędziliśmy u teściów. Tomek i jego siostra złożyli życzenia, wręczyli prezenty i jakoś nikt poza Tomkiem nie zwracał uwagi na to, że jest w tym towarzystwie jeszcze jedna mama czyli ja.
Czarnulko, Lila gratuluję chodzących maluchów!
Lila przykro mi, że Tobie przykro. Dasz radę! Będę trzymać kciuki!
Szkrabiku, Mamomisi widzę, że imprezy się udały. ;D
Napiszę Wam co u nas:
Wczoraj wieczorem trochę sobie popłakałam bo mój synuś postanowił odstawić się od cyca.
Ale to chyba dobrze, że to on podjął tę decyzję za mnie.
Nie chciał w ogóle wziąć cyca do buzi. Uśmiechał się, chwycił cyca rączką powiedział "giii" jakby chciał się z cycem pożegnać i może podziękować za niecały roczek cycusiania.
Dzisiaj już mu nie podam cyca. Na nas nadszedł czas....
Plan wykonałam, ale i tak jakoś tak się wzruszyłam, że on taki dorosły i duży, że już nawet cyca nie chce.
No i czekamy na
pierwszy ząbek- lewą dolną jedynkę.
Już prawie się przebiła- czuć ją pod palcem i widać.
No to zmykam bo oglądamy w telewizji Mszę, którą prowadzi Papież Benedykt XVI, u nas na Błoniach w Krakowie.
Nie zdecydowaliśmy się na nią iść z Szymkiem ze względu na pogodę, tłok i trudności z dojściem na miejsce(miasto jest trochę zablokowane).
Do następnego!