Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No Gabi krzyczy ze kache chce wiec uciekam.Pa pa dziewczyny:-):-)
no bo mam jazde na słodkie..chyba zrobie karpatke..

5 razy młodego dziś przebierałam z body. Normalnie wszystko jest ciągle w jedzeniu ;-)
ile mozna!
i pozniej marchewka jest wszędzie! mam vanish i zawsze na plame ale nawet on sobie nie radzi za pierwszym razem. zwykle dziennie 2 razy przebieram bluzeczki lub body.
polizać
Ona jest niemożliwa strasznie jest ruchliwa i żywa dosłownie nie poleży minuty spokojnie na pleckach. Lekarze to chwalą i śmieją się z niej a ja jak mam ją ubrać lub zmienić jej pampersa to musze się nieźle namęczyć z nią bo ona tylko fik na brzuszek i ucieka mi...:-) na przewijaku na łóżeczku to jej juz od 4 miesiąca nie przewijam, bo to niebezpieczne by było!!
nie mogła go zważyć i zmierzyć bo nie chciał położyć się na plecki.
Niby ma 70 cm ale mi sie wydaje ze wiecej bo w ubrranka 74cm jeszcze chwilke wejdzie i wywale do kartonu
Badano mu także słuch- reakcje na dzwięki. Śmiały sie babki z niego bo jedna babka nie dążyła włączać stopera a mały już sie na nią patrzył. Takze super.
Kazały podawać po troszku różnego naszego jedzenia by powoli uczył się innych smaków. No i oczywiście za mało pije....ale to ja sama wiem, widze i na wszelkie sposoby kombinuje by cos pił. Jedynie co mi sie bardzo nie spodobało (ale nie przyznalam się) to waga młodego. 16,12,09 miał szczepienie i wtedy ważył 8140 a dziś tylko 8300. Troszke mnie to martwi ale mam nadzieje ze kulanie sie po podłodze małego i inne wygibasy są też przyczyną tego. Bo w koncu jak lezal to i tył a jak zaczal sie ruszac..... co o tym myslicie???
. wszystko jest ok!
i to jest poprawnie.