Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeszcze nie ogarnęłam wszystkiego wiec z góry przepraszam za błędy. Jestem mamą Michałka urodzonego 16/06/2009 mieszkamy w UK. Regulamin przeczytałam i chętnie się dostosuję kiedy postów mi przybędzie
. Oli miałam to samo, normalnie wyłam, że sobie nie poradze i jak to będzie kiedy zostane sama w domu z dwójką. W sumie nie jest źle tylko najgorsze sa momenty gdy naraz oboje coś chcą. No i ogarniam sie dopiero po 10, ale jak widzisz mam nawet czas na bb. W domu burdel, ale co tam troche musze miec coś z tego życia dla siebie. Na spacery nie wychodzimy przed południem, bo nie mam podwójnego wózka, a Piotrek jest z tych co na dwor to tylko wózkiem i na rączki, ale jak mąż przychodzi z pracy to zaraz szybko je obiad i siup na spacer chociaz na godzinkę. W sumie to schodza ze 2 godziny, bo zanim ubierzemy te szkraby to schodzi godzina. Piotrek ciągle gdzies ucieka i nie chce sie ubierać. Mam chęć czasem go udusić, bo ciagle tylko marudzi, jęczy i bije. Odpocznę dopiero za 1,5 roku może jak sie uda tego diabełka umieścić w przedszkolu.A ja mam dziś jakiegoś stracha :-( jak to będzie z dwójką, Piotrek jest taki żywy i energiczny, czy sobie poradzę![]()