Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej , ja też jestem w 19tyg i 2 dni , jeszcze nie wiem czy to synek czy córeczka ale to obojętne, denerwuje sie ze jeszcze nie czuje ruchow mimo ze to druga ciąża

A co maz na wiesci 

Napewno bedzie spokojniejTau pisze:jeszcze tylko 20tygodni! Mam nadzieje, ze bedzie to duzo spokojniejsza polowa!![]()
ale nie koniecznie 20 tygodni ;-)Wlasnie jestem w szoku, bo chcialam ja zapisac do przeddszkola od 3 roku zycia no i byl straszny placz ze bez mamusi nie zostanie. Jak ja z nia bylam to bylo super, ale sama absolutnie moiwla ze jak sama to ona nie hce i woli z mamusia w domku zostac. A dzis taka zmiana. Poczekamy do wrzesnia, ciekawe czy wtedy tez taka chetna bedzie ;-)ale wyjscia nie bedize i zostac bedzie musiala.Kluseczka pisze:Marusia - fajnie ze malej sie podaoba w przedszkoluNie wiele dzieici chetnie zostaje bez rodzicow.
A ja to normalnie mam dosyć kataru mam go od samego początku i nie mogę se z nim poradzić bo w ciąży niby nie powinno się stosować kropli do nosa można używać tylko sól morską ale ona mi nie pomaga, ostatnio przeważnie z rana jest i krew,