reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Rzeczywiscie te nianie z monitorem sa fajne, choc my nie posiadamy, ale znajomi sobie chwala. Dzisiaj dzwonilam do mojej poloznej, by sie z nia umowic na dogladanie do mnie po porodzie i zapisac sie do jej szkoly rodzenia, ale niestety nie bylo jej w domu, ale nagralam sie na sekretarke, wiec pewnie niedlugo oddzwoni.

reklama
Czesc dziewczyny;
Agatko, gratulacje synka
Ja na wczorajszej wizycie niestety nie dowiedzialam sie niczego, dzidzunia strasznie sprytnie sie zakryala i nie chciala sie nic ujawnic. no coz moze nastepnym razem sie uda cos podejrzec.
na razie jestem lekko przeziebiona,
najwazniejsze ze zdrowe!
pozdarwiam inne mamuski:cool2::cool2::cool2:

Cześć!

Nareszcie mogę znależć trochę czasu.Dzieci położyłam spać. Nadrobiłam od wczoraj zaległości- ale się rozpisałyście.

Agatko gratuluję synusia.

Co do czasu po urodzeniu to macierzyński napewno i wychowawczy również, bo do obecnej pracy nie mam zamiaru wracać. Zresztą moje dzieci do 2 lat były ze mną, teraz również zamierzam.

Właśnie dowiedziałam się dzisiaj od mojego M, że w kwietniu zamierza zrobić w domu wieki remont. Jakoś tego nie widzę różowo.
Chce zacząć od łazienki przez pokój kończywszy na kuchni.:szok:

Piszecie co po urodzeniu to faktycznie, nie mam czasu gdzie się ruszyć. Chociaż powiem Wam, że byłam w sobotę u znajmych i oni mają taką mała. Zero z nią problemu. Tylko pozazdrościć.;-)

Ja też mam zamiar się pytać o 3D lub 4D , bo akurat je robi maja gin. Zwłaszcza, że to trochę kosztuje i szkoda mi trochę kasy a z drugiej strony taka okazja może się już nie powtórzyć.

a mnie rozłożyła grypa na amen kurcze wyrzucą mnie wreszcie z zajęć zów jutro nie pojade ...

ale jest tez superr wiadomość moja ksieżniczka zaczyna szkole od poniedzialku bede miała dwa dni tylko dla siebie szkoda ze zaledwie 3 godziny ale to juz coś :D akurat na drzemke...

A Wy kobitki, jakie macie plany po porodzie ? Tylko macierzyński i do pracy czy wychowawczy też ?
Ja macierzyński na bank, a co potem zobaczymy. Karmienie piersią jeśli tylko będzie to możliwe. No i namawiam M, żeby wziął po porodzie urlop z 2 tyg, albo opiekę na mnie ( przynajmniej urlopu nie straci ). Tak czy inaczej chcę, żeby była z nami w domu przez jakiś czas i mógł się nacieszyć małym.

Ja po porodzie na macierzyński,a potem wychowawczy. Zamierzam poświęcić dziecku przynajmniej 1,5 roku.
Praca nie zając, poczeka :happy2: Tym bardziej, że póki co, mamy dość stabilną sytuację materialną.

o kurcze zapomniałam tzn napisałam tylko na *swoim* forum wy6baczcie moje przeoczenie

BEDZIE SYN !!!!!!!!

Agatko, gratuluję z całego serca. Ale przyznam szczerze, że trochę miałam przeczucie, że będzie Syn :-) Wkońcu nie na darmo przesyłałam Ci fluidy ;-)

Spadam spać Kochane, bo czeka mnie pobudka o 8 rano :szok:
Obiecałam koleżance, że pojadę z nią przeszukać salony sukien ślubnych w celu znalezienia tej jedynej ;-)
Dobranoc! :happy2:

reklama
Czesc dziewczyny, dzisiaj bylam na usg i powiedziano nam ze bedziemy mieli tak jak sie spodziewalismy chlopczyka. Maly zdrowy i taki grubiutki, a jak sie usmiechal.
Ja tylko niestety jestem na antybiotykach ze wzgledu na moje zeby.
Boli mnie cala lewa strona i ucho. Slyszalyscie moze na ile Amoxicilina jest bezpieczna w ciazy? Bo ja juz tym lekarzom w UK nie ufam.

Do góry