Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to witaj w klubie
Do dr Antepowicz chodzi jeszcze Kluseczka i ja tez. i tez planujemy rodzic w Rotundzie.Moze sie spotkamy na porodowce.... a moze wczesniej nam sie uda
, albo na rozowych zakupach....pozdrawiam.
Byłoby fajnie jakbyśmy wszystkie trzy się w tym samym czasie spotkały na porodówceWcześniej - czemu nie!
Apropos lekarza - czy wy robicie jakieś dodatkowe badania krwi albo moczu w Medicusie? Bo ja miałam robione tylko raz, w szpitalu, miesiąc temu i tak na dobrą sprawę to nic nie wiem. Podobno jakby były złe, to dzwonią. Do mnie nie dzwonili, to chyba są dobre. Ale mieć tylko raz w ciąży takie badania to chyba nie najlepiej, co?
Kluseczka - a gdzie Ty dokładnie mieszkasz? Chodzi mi o to czy w naszej dzielnicy są jakieś mieszkania, które nie byłyby zimne lub zagrzybione. Bo coś mi sie wydaje , że tylko w nowym budownictwie takie znajdę, niestety![]()
wKluseczka - a gdzie Ty dokładnie mieszkasz? Chodzi mi o to czy w naszej dzielnicy są jakieś mieszkania, które nie byłyby zimne lub zagrzybione. Bo coś mi sie wydaje , że tylko w nowym budownictwie takie znajdę, niestety![]()
!

Dzien dobry:-)Motylki - witojcie!
Tricolor - miłego leniuchowanka
Wikuchna - ja się z pękającą macicą nie spotkałam. Moja siostra natomiast miała pękające spojenie łonowe, ale to było w późniejszym okresie ciąży.
Co do "połamania" w plecach, to mi właśnie od wczoraj dolega, ale u mnie to typowe, często na to cierpię przy przeziębieniach czy okresie, albo po podróżach, ogólnie - przy wszelkich osłabieniach. Jeśli jednak Ty odczuwasz bóle jak przy okresie, to radziłabym Ci odwiedzieć lekarza i się upewnić. Na pewno wszystko jest OK, ale lepiej się upewnić i mieć święty spokój![]()

[/quote]......"