Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A propos - myślałyście może już nad łóżeczkiem? Bo my cały czas się zastanawiamy czy zdecydować się na tradycyjne czy na turystyczne. Co o tym myślicie?

! Ja słyszałam właściwie tylko dobre opinie od tych, którzy używają turystycznego ( że dziecko się nie uderza, że lekkie, że bardziej ustawne, że przytulniejsze, że dzieci które nie chciały spać w normalnym - od razu pokochały takie itp.). Wszyscy mieli wątpliwości, czy jest wystarczająco stabilne i wytrzyma dla dziecka trzyletniego. Ale przy użytkowaniu, te wątpliwości zniknęły, bo ponoć te łóżeczka się sprawdzają. Co do tradycyjnych ,to słyszałam, że dzieci się często uderzają głową w szczebelki , nawet jak są ochraniacze ( ponoć potrafią je pięknie ściągnąćKasia- dla mnie nastepna sobota po poludniu jak najvardziej okA co na to reszta Dublininanek Annya i Kamireszel??? Moze Dilajla tez moglaby dojechac.
/quote]
Kluseczka - ja mam weekendy wolne, także wstępnie mi pasuje. Chyba, że mój mąż będzie też miał wreszcie wolne w weekend ( co mu się ostatnio nie zdarzało ), to wtedy chciałabym z nim trochę pobyć. Ale jak nie, to chętnie. Jakie masz propozycje? Wolałabym gdzieś niedaleko, bo męczę się ostatnio jak mops, po 10 min spaceru :-)
. Tez mi dali jakis plyn do plukania ale czasami mam wrazenie ze po tym plynie boli mnie jeszcze bardziej.
UUUUuuuuuuuu Agata - czyżby przerwa od grania ??? :-):-):-):-):-)
Witam nowo przybyle :-)