Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm chyba cos mnie ominelo, w co grasz? :-)
.
Cypisia - no to witaj w klubie! Ja słyszałam właściwie tylko dobre opinie od tych, którzy używają turystycznego ( że dziecko się nie uderza, że lekkie, że bardziej ustawne, że przytulniejsze, że dzieci które nie chciały spać w normalnym - od razu pokochały takie itp.). Wszyscy mieli wątpliwości, czy jest wystarczająco stabilne i wytrzyma dla dziecka trzyletniego. Ale przy użytkowaniu, te wątpliwości zniknęły, bo ponoć te łóżeczka się sprawdzają. Co do tradycyjnych ,to słyszałam, że dzieci się często uderzają głową w szczebelki , nawet jak są ochraniacze ( ponoć potrafią je pięknie ściągnąć
), albo wkładają sobie ręce albo nogi w szczebelki i nie mogą wyciągnąć i to są często powody nocnych płaczów. Tak jak Tobie, mi nie bardzo podobają się te kolory ( zwłaszcza dla dziewczynki ), no i wizualnie ładniej mi sie tradycyjne prezentuje. No ale przecież liczy się funkcjonalność, nie? I żeby dzidzia chciała w nim spać. A reszta dziewczyn? Co myślicie?
Witam i ja. Jestem Agnieszka i jestem w drugiej ciąży termin mam na 27 czerwca. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona![]()

Witam nowe Dziewczyny :-)
A słyszałyście, moje drogie, że mężowi przysługuje na żonę w połogu 14 dni L4?? Dowiedziałam się o tym wczoraj i choć nie poznałam jeszcze podstawy prawnej, jestem uradowana! Nie trzeba będzie brać urlopu!

bo sam obiadek już gotowy. Maluch mi szaleje w brzuchu, właściwie co tylko usiądę do kompa, to walczy z gumką od moich dresowych portek. Chyba czas przerzucić się na coś bardziej ciążowego