Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy ten duphaston-progesteron na podtrzymanie ciąży można kupić w Polsce bez recepty? Może by mi mama go kupiła i przesłała.
. Jak będziesz u lekarza jutro? to go poproś o receptę. Lekarz może sprawdzić czy te kłopoty są spowodowane niskim poziomem progesteronu, czy to coś poważniejszego. Trzymam kciuki żeby było dobrze.
Dzisiaj rano jak mnie dopadło to siedziałam nad kubełkiem z woda po ogórkach kiszonych i ... ja wachalam
Najchetniej to bym sie tego napila, ale mama mi stanowczo zabroniła
Kurcze, w pierwszej ciązy tak nie mialam.kochane powiedzcie jakie duze powinno byc dziecko w 10tc ciazy?
u mnie w 7tc mialo 11mm a teraz ide do gina w 10tc.Jestem bardzo ciekawa czy duzo uroslo:-)
I nie nadrobie juz z czytaniem. Nie mam sily ostation siedziec przed kompem, bo mdlosci nie odpuszczaja
. Na szczescie gin przepisal mi dwa rodzaje tabletek i troche pomagaja. W zeszlym tygodniu bylam na pierwszym usg i widzialam dzidziem z bijacym serduchem
:-) Lekarz stwierdzil, ze to koniec 10 tygodnia i pomiary dzidzi ksiazkowe, wiec sie ciesze:-)
Zeby tylko te cholerne mdlosci juz odpuscily