Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poza tym dorwał mnie syndrom wicia gniazda, i zamiast plotek na forum ganiam ze szmatą.
hahah ja mam podobnie, tzn, nie sprzatam bo nie bardzo mam siłe, ale codziennie robię gdzieś jakies małe porządki a to wywalam, a to gdzieś składam, pakuje w pudełka i robie miejsce![]()
. 

.
(od początku ciąży jestem na zwolnieniu). Cały czas coś bym ulepszała i zmieniała
.Lenka - trzymaj sie i koniecznie daj znac wieczorkiem mysle ze napewno wszystko bedzie ok.Ale stres przed kazda wizyta jest chyba nie unikniony pewnie kazda z nas tak ma.:-). . A poza tym nie usiedzę dziś przy komputerze,bo mam wizytę i się stresuje strasznie. Zdam relacje wieczoremtrzymajcie się
![]()
Taka jaka lubie ;-):-) Wszedzie biolao, sniegu pelno 0,5 na minusie sniezek drobniutki sypie caly czas
Spacerek zaliczony, balwanek ulepiony, orzelki na sniegu zrobione, dzdzia kulkami obrzucony
Wrocilysmy zmeczone i zadowolone 
A Wy trzymajcie kciuki za dziewuszke
:-)

Męczy mnie to,a wizyta dopiero w środę.

Zgaga mnie dopadłaWczoraj to juz zaczełam panikować tak mnie w mostku bolało. Nie dośc, że serducho jak oszalałe mi waliło po Fenoterolu, mialam dusznośc to jeszcze ten ból. No cóż, byle do czerwca.