Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
:-) Caly czas myslalm, z elaseczka bo czuje sie dokladnie tak samo jak z Sandrusia, pani dr 3 razy sprawdzala i stwierdzila ze jak na jej oko to sa jajeczka i kielbaska
Na poczatku bylam troszke zaszokowana, ale po wyjsciu z gabinetu nawet sie cieszylam i stwierdzilam, ze lepiej bo zawsze opieka nad synusiem to cos nowego:-) opieke nad corcia juz znam :-) Na szybko wypakowalam z torby sukienusie i rozowe ciuszki i spakowalam tylko te neutrealne, ale okazalo sie z ejest ich malo wiec bedizemy musieli cala wyprawke skompletowac ;-)
udalo mi si ebo nie mialam zadnej karteczki od lekarki, jak bylam na ostatnim USG mialam ja poprosic o zaswiadczenie lekarskie z emoge latac samolotem, ale z tego wszytsjiego zapomnialam i nie poprosilam. Naszczescie nic sie nie czepiali i wsiadlam bez problemow. Gdybym byla o tydzien wiecej w ciazy to pewnie by mnie wyprosili
:-) Chatka mimo ze wysprzatana przez mezusia to tak sie zasyfilo rozpakowaniem, ze dopiero dzis sie odrobilam na gotowo ze sprzataniem, myciem, scieraniem, praniem i prasowaniem :-) Sandrusia nie moze sie nacieszyc swoim pokoikiem i zabaweczkami. Podczas anszej nieobecnosci tatus kupil corci 3 nowe zabaweczki wiec radosci bylo co niemiara
:-) Znajomi dali nam po dziecku chodzi, napoczatku miaalm go komus oddac bo jestem przeciwna chodzikom, ale tak mi si e podoba, z enarazie stoi w szafie i zastanawiam sie co z nim zrobic ;-)
;-) Jezeli chodzi o obrone, to rzeczywiscie mobilizacja Ci sie oplacic, bo powtarzac dwa lata studiow chyba byloby niefajne
Malo nie usnelam przy cwiczeniach odprezajacych
. A teraz nie moge zasnac