reklama

Czerwiec 2009

reklama
Witam :-)

Dzisiaj jest piękny dzionek, słońce świeci no i moja szwagierka wkońcu z dzidziusiem wychodzi :-)
Lecę klecić jakiś obiadek i później do maluszka :-)
Pozdrawiam brzuchatki :-)

.. albo kawa na balkonie :-D

ja tylko sie przywitać, bo po południu nalot rodzinny, ciasto zrobione, chlodzi sie w lodowce ( z brzoskwiniami bita smietanka) ,mniam mniam :tak:

reklama
powitanko, ach ta moja Julinka się wściekła... dopiero odpadła na drzemeczkę... a wnocy też mieliśmy bonanzę, bo często wstawała, a może dlatego że jest bardzo duszno... jak wstanie idzimey do parku, na kaczki :-D u nas upał i aż szkoda marnować taką pogodę... mała dokazuje kopie jak szalona, na szczęscie (odpukać), jeszcze nie zmagałam się dziś ze skurczami... a mam znajomą, która jest tydzień w ciązy krócej niż ja i już ma zagrożenie przedwczesnym porodeem... musi zasuwać do lekarza i kupić pessar... kurde... a ja bym chciala urodzić chociaż w moje urodziny,a nie w 1 urodziny Julki bo tak mam termin... Julka miała się właśnie w moje urodziny wykluć a tu d**** bo urodziłam ją 9 dni po terminie!!!
Agatko, dobrze Ci tak :-D udanego wypoczynku na powietrzu!!!
Tacjano, udanego nalotu ;-)
Adapterku i Kalina, od razu tam stół do ping ponga, jeszcze gdzieniegdzie są ławeczki :-) damy radę, oby tylko nie w 4 ścianach :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry