reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
u mnie nie zadziala, bo mnie rowniez trzeba prosic o ukochane nalesniczki tygodniami, zanim sie za nie nie zabiore :-D:zawstydzona/y:

no i moj w sumie jedzeniem to tak sie przekupic nie da. :crazy: chyba ze tymi "lodami" :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Carmi, świntucho jedna :-), ale co racja to racja, na mojego mężczyznę to chyba też najlepszy sposób :tak::-D.

Co za tematy tutaj widzę :-)

Ja na mojego meza mam bardzo prosty sposób. Jak go proszę zeby cos zrobił, a nie zabiera sie od razu to ja zaczynam to robić.Skutkuje natychmiast :-D

Koleżanke odwiedziłam, z sasiadka kawę zaliczyłam, obiadek z rodzicami zjadłam więc moge zaliczyc dzien do udanych :-)

Ide poczytac inne wątki i spadam spać.

Dobrej nocy laseczki :-)

dobry wieczorek... ja już przeważnie o tej porze przewracam się na drugi bok, ale póki co oka nie zmrużam i czekam na mojego A bo jeszcze nie wrócił z tej cholernej stolicy, niby to od nas 178 km, a to tak daleko... godzina już 23 a tu d*** nie ma go dalej... tyle dobrze że nawet jestem z nim na bieżąco w kontakcie. Ja ledwo żyję, oczy mnie szczypią... mała bździągwa się do tego odezwała... a Julinka niedawno dopiero usnęła... mordowałam się z nią godzinę aby ją uśpić i dopiero 15 minut gdzieś temu mi się to udało ufffff

o, to ja druga

trochę niewyspana, jak zwykle, ale zaczynam się przyzwyczajać - zawsze sobie obiecuję, że dośpię w dzień i nic z tego nie wychodzi ;-)

pogodnego dnia kangurzyce :-D:-D:-D

reklama
Cześć Brzuchatki :-)

Ja dzisiaj wstałam w dobrym humorze :tak:, chyba mi stres po wczorajszej wizycie odpuścił i się wyspałam. Mam dużo energii i zaraz się zabieram za pranie rzeczy dla Małej c.d.

Pozdrawiam Was i miłego dnie życzę !:-)

Do góry