Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Andzia, podziel się dobra kobieto lodamitylko nie czekoladowe bleeeeeee :nie:i
. Najleprze sa z algidy śmietankowe i takie tez wpierdzielam

.
Oooooo, Algida śmietankowa truskaweczka mniam mniamja tez nielubie czekoladzianych. Najleprze sa z algidy śmietankowe i takie tez wpierdzielam
.
.![]()
potrafię całego naraz wpylić hihihi

wkurzyłam sie trochu i sprzątać mi sie odechciało poczekam na ta teściową niech sprzątnie bo jakoś straciłam ochote
.Andzia, powiedz sobie tak od czego kowal ma kleszcze, jak chce teściowa sprzzątać to niech się weźmie za robotę :-)
i nadarmo czekam na tego kuriera , dzwonili domnie przedchwilka z sklepu w którym zamówiłam łaszki i przepraszaja ale juz niemają a jak zamawiałam to sprawdzałam i były na staniewkurzyłam sie trochu i sprzątać mi sie odechciało poczekam na ta teściową niech sprzątnie bo jakoś straciłam ochote
.
Dobrze ze mam dużooooo lodów w lodówce;-).

mi jak kiedys tesciowa posprzatala to nic znalezc nie moglam bo swoite przemeblowanie w kuchni zrobila oczywiscie wg swojego uznania bez zapytania mnie o zdanie!poczekam na ta teściową niech sprzątnie bo jakoś straciłam ochote.
Dobrze ze mam dużooooo lodów w lodówce;-).
tzn w lipcu, a ja juz mam stresa!
i jeszcze pogoa do kitu. Caly dzien nic nie robilam i jak starsznie sie nudzilam
Wieczorem za to uryczalam sie jak bobr na filmie "Marley i ja".
maz w sklepie a ja juz odrobiona ze wszystkim :-) I dzis mamy 4-ta rocznice slubu
:-) Ale to zlecialo, a pamietam jak suknie dopiero co przymierzalam ;-)i szykowalam si edo tegowielkiego dnia
:-)

:-):-):-)