Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no mala nie ma co,lepiej zadzwon chociaz do swojego lekarza i powiedz co sie dzieje.hejka laseczki.....
.....a mnie dzisiaj chyba wywinie na lewą stronę....tak paskudnie się czujęCałą noc brzuchal mnie bolał, że na 2gi bok przewrócić sie nie mogłam, rano biegiem kibelek (nie na siku) a tearaz straszne wymiotować mi się chce.... bleeee
Nie wiem co sie dzieje.... ale mam nadzieje ze szybko przejdzie a jak nie to niech sie rozwinie bo nie dam rady dłużej....:--
-
-(
Witajcie kochane
Karmiszela a może u ciebie już powoli akcja porodowa się zaczyna;-)
eeeee nie ma co panikowac.....znajac moje szczescie to falszywy alarm....teraz mnie troszke nastraszy a pozniej bedzie trzymac do samego konca
Jak bedzie sie cos wiecej dzialo to dam Wam znac![]()
Ja jak bym dziś miała rodzić to nie wiem jak bym dała rade jestem mega nie wyspana i ten katar mnie dobija kicham psikam kaszle i katar.... jednym słowem smarkula się zrobiłam
Wiesz co ja też tak myślałam że dopóki mogę usnąć i jeszcze mi wody nie odeszły to jest ok. Ale jak pojechałam do szpitala to tak oberwałam po uszach od mojej gin za to że nie pojechałam do szpitala jak miałam 1 skurcze tylko dopiero teraz że na wszelki wypadek chociaż zadzwoń i zapytaj co masz robić w takiej sytuacji. Wiecie nie chcę was straszyć, ale mnie moja sytuacja tak zaskoczyła.... Pojechałam do szpitala z bólem głowy i myślałam że dostanę jakąś kroplówkę i tyle a wróciłam do domu już z synkiem.Witajcie kochane
Karmiszela a może u ciebie już powoli akcja porodowa się zaczyna;-)
eeeee nie ma co panikowac.....znajac moje szczescie to falszywy alarm....teraz mnie troszke nastraszy a pozniej bedzie trzymac do samego konca
Jak bedzie sie cos wiecej dzialo to dam Wam znac![]()
![]()

polozylismy sie z mezem o 23 a wstalysmy z corcia 10.20
to chyba przez ta pogode
leje prawie na okraglo od paru dni bleee
:-)