Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
spacery, place zabaw i odwiedziny u znajomych :-)

:-) oby tak b ylo juz caly czas :-) dzis mielismy bardzo intensywny dzien, po snaidanku pojechalismy do urzedow pozglaszac z emaz juz pracuje :-) ale to fajna sprawa takie wiadomosci ogladszac heehh
potem wybralismy sie na male zakupy, po powrocie ja pichcilam obaidek, a maz z cora rysowali kreda na podjezdzie przed domem
;-)Zaraz po obiadku maz nas podwiozl do poloznej, a sam pojechal do pracki. i jak wyszlysmy o 14.30 to wrocilysmy po 18
Dzis mam druga lekcje ze szkoly rodzenia no i nie poszlam bo nie dam rady tak mi si enie chce. Odpoczywam a za chweile kolace robie i klade mala zabke spac 
i nie da sie wysmarkac. Chyba z zatok wszytsko zlazi bo kilka dni wczesniej glowa mnie pobolewala. Najgorsze ze ja bez kropli do nosa zyc nie umiem podczas kataru a nie wolno mi teraz go brac
Musze sie jakos przemeczyc ;-)
no ja juz sobie coreczke wysnilam.taka madra, ze po porodzie od razu mowic potrafila (np. mnie informowala, z ktorej piersi mleko lepiej leci
), a z polozna ja z szafy sciagac musialysmy, bo juz raczkowala, i to na wysokosciach
ja to zawsze durne sny mialam...
we snie jednak caly porod zostal "wykasowany" z mojej pamieci. Bylo przed i zaraz potem juz po i nikt z lekarzy nawet nei chcial mi powiedziec jak przebiegl....znak jakis? moze na bezbolesny porod?![]()

Mojego jak cos zaboli to od razuniu jeden tekst....DAJ MI TABLETKE!!!!
niewazne jaka byleby tabletka była a przechodzi jak reką odjoł
i to od razu 1000mg sobie życzy. A dolega mu wtedy np. zwykły kac 
Zdarzyło mi się również urodzić córeczkę, murzynkę. Wylazła ze mnie od razu z uczesanymi kitkami![]()