Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety nospa chyba podziałała, już więcej jej do ust nie wezmę;-)

och mevuniu spieszy ci sie do maleństwa ale jak to by były bóle porodowe to nawet wagon nospy by niepomógł a poco sie męczyć.ja mam bole "ala miesiaczkowe" codziennie od rownego tygodnia, nawet skurcz zlapalo ostatnio delikatny na ctg, a Mala ani mysli wychodzic :-)
Czesc kobitki!!!
Mam do WAS pytanie. Czy macie w karcie ciazy wbite zgode na porod rodzinny?
Spotkalam kolezanke i ona mi mowi ze bez takiego zapisu nie bedzie mogl maz uczestniczyc w porodzie. Mi nikt niczego takiego nie mowil
Wiecie cos na ten temat???

, miałam gości , nawiedziła nas teściowa z mężem
naszczęście wizyta była krotka i zaowocowała kopertą na wyprawke dla małego 
Hej kochaniutkie :-)
Moj A wlasnie pojechal do Warszawy, znowu do piatku no chyba ze dzidzia zmusi go do szybszego przyjazdu heheheh... jutro wizyta u gnia ale mam cykora
bo nie dostaniesz truskawek 
tak jest u mnie w szpitalu...
chociaż taki jest z dziadków pożytek, że coś małemu odpalili :-) :-)
Słoneczko, jeśli żółtawo-zileona to równie dobrze mogą być upławy, jak byłam z Julką w ciąży, strasznie się z tym męczyłam... Mnie boli kregosłup od 29 tc i żyję... ale poważnie... mnie też się chyba brzuch obniżył i urósł - tak mój A mówi :-) zresztą opublikuję zdjęcie i same ocenicie...ewunia- a zebys wiedziala ze mam sykora jak cholera az sie dzis poryczalam ehhhhmmmmm..... jakos tak jak zobaczylam ze mi jakas galaretka wyleciala taka zoltawo- zielona i bol krzyza od tygodnia i brzuch sie obnizyl skure i w ogole, uswiadomilam sobie ze to w kazdej chwili moze sie zaczac i az mnie dreszcze przeszly, ide jutro do lekarza jak potwierdzi moje przeczucia ze to juz sie zaczyna to chyba do samego porodu to nie tylko paznokcie ale i palce poobgryzam. I truskawek z nerwow to zjem tyle ze do Ciebie zabraknie![]()
Byc moze to uplawy tez mam caly czas tylko troche inne i mniej. A brzu to mam w kroku i sikam co 15 minut. Nie wiem czego sie spodziewac nie wiem czy te moje "obawy" to nie wkretki bo skad mam wiedziec??? Dlatego ratuje mnie jutrzejsza wizyta. A jezeli o ciaze chodzi to ja sie w ogole nie czulam jak w ciazy cala przechodzilam bez dolegliwosci brzuszek dopiero jako taki tyci tyci dostalam w 7 miesiacu, dopiero teraz jakos mnie tak rozlozylo. Ja truskawek tez nie mam, mam za to lody ale jestem po antybiotyku i boje sie ze od nowa sie pochoruje wiec zjedz tez za mnie :-) A ja nie wiem jak moja dzidzia lezy :-( czasami mam wrazenie jakbym miala tam z 6 sztuk
bo kopie wszedzie ale co gdzie jest nie wiem. Po czym to poznajesz????Minutka, mówisz tak z nerwów... ja jak miałam upławy, to dużo mi tego leciało i miałam wrażenie, jakbym pływała... straszne... ja ostatnio też często latam do łazienki i od niedawna przynajmniej raz wstaję w nocy...Ja jak raz urodze to juz chyba sobie zaszyje zeby drugia raz tego nie przechodzicByc moze to uplawy tez mam caly czas tylko troche inne i mniej. A brzu to mam w kroku i sikam co 15 minut. Nie wiem czego sie spodziewac nie wiem czy te moje "obawy" to nie wkretki bo skad mam wiedziec??? Dlatego ratuje mnie jutrzejsza wizyta. A jezeli o ciaze chodzi to ja sie w ogole nie czulam jak w ciazy cala przechodzilam bez dolegliwosci brzuszek dopiero jako taki tyci tyci dostalam w 7 miesiacu, dopiero teraz jakos mnie tak rozlozylo. Ja truskawek tez nie mam, mam za to lody ale jestem po antybiotyku i boje sie ze od nowa sie pochoruje wiec zjedz tez za mnie :-) A ja nie wiem jak moja dzidzia lezy :-( czasami mam wrazenie jakbym miala tam z 6 sztuk
bo kopie wszedzie ale co gdzie jest nie wiem. Po czym to poznajesz????

i jak sobie ją wymacam jeszcze nie było abym się pomyliła... teraz mam ją głową w dół bo wali mi po pęcherzu główką
i wypina mi się po lewej stronie