reklama
Carmi
Czerwcowa mama 2009
bo Ty po prostu nie chcesz, żeby Twój chory kicio czuł się samotny i dotrzymujesz mu towarzystwa;-)
hehehe, a wiesz, ze to on za mna zawsze do lazienki chodzi i choc raz wtedy go po policzku glasknac musze i wychodzi :-)hmm....moze to on dla towarzystwa choruje z pania

blumetka29
Wdrożona(y)
Witam sie dziewczynki i zarazem mówie dobranoc:-)
Ja dzis cały dzien w łózku załatwiłam sie na cacy....goraczk, w nocy to taki miałam ból gardła ze az mnie obudziło, zeby tego było mało to jakies przeziebienie boli chyba kazda kostka jaka ma w sobie a do tego krzyż łupie równo to jakas masakra.Nie pamietam kiedy tak sie czułam, chyba na poczatku ciazy własnie w 6 tyg jak pierwszy taz poszłam do ginka miałam zapalenie płuc.Teraz to predzej angina niz zapalenie płuc.Zobacze jak przetrwam noc, wizyte mam dopiero w piatek a dzis cały dzien miałam skurcze tak co 15-20 min juz zaczynałam sie bac ale ostatni miałam o 20:10 i narazie spokój moze to jakies przepowiadajace.Choc mała tak sie kokosi na dole ze szok mam wrazenie że chyba zaraz wyleci tak nisko ja czuje.......ech wyzaliłam sie ide spowrotem do wyrka bo mnie az trzesie z znima a wszyscy mówia ze w domu goraco no cóż ja jakos tego nie czuje.Dobrze ze dzieci te co w domu sa duze wiec nie potrzebuja mojej az tak wielkiej uwagi, bo męzulek własnie pojechał do pracki ale w srode na wieczór przyjedzie i bedzie do niedzieli i dzis mi mówił ze jak mam zamiar wczesniej rodzic to najlepiej własnie w przyszły weekend hmm.... no sie zobaczy.
Miłego wieczorka dziewczynki i trzymajcie sie ciepło bo mi zimno jak cholera.....
Ja dzis cały dzien w łózku załatwiłam sie na cacy....goraczk, w nocy to taki miałam ból gardła ze az mnie obudziło, zeby tego było mało to jakies przeziebienie boli chyba kazda kostka jaka ma w sobie a do tego krzyż łupie równo to jakas masakra.Nie pamietam kiedy tak sie czułam, chyba na poczatku ciazy własnie w 6 tyg jak pierwszy taz poszłam do ginka miałam zapalenie płuc.Teraz to predzej angina niz zapalenie płuc.Zobacze jak przetrwam noc, wizyte mam dopiero w piatek a dzis cały dzien miałam skurcze tak co 15-20 min juz zaczynałam sie bac ale ostatni miałam o 20:10 i narazie spokój moze to jakies przepowiadajace.Choc mała tak sie kokosi na dole ze szok mam wrazenie że chyba zaraz wyleci tak nisko ja czuje.......ech wyzaliłam sie ide spowrotem do wyrka bo mnie az trzesie z znima a wszyscy mówia ze w domu goraco no cóż ja jakos tego nie czuje.Dobrze ze dzieci te co w domu sa duze wiec nie potrzebuja mojej az tak wielkiej uwagi, bo męzulek własnie pojechał do pracki ale w srode na wieczór przyjedzie i bedzie do niedzieli i dzis mi mówił ze jak mam zamiar wczesniej rodzic to najlepiej własnie w przyszły weekend hmm.... no sie zobaczy.
Miłego wieczorka dziewczynki i trzymajcie sie ciepło bo mi zimno jak cholera.....
DOROTA.D.-L.
Fanka BB :)
Dziewczynki nie wiem co to jest z nami, ale ja też mam okropną ochotę na lody i jem je codziennie. Ciekawe.
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
hehehe, a wiesz, ze to on za mna zawsze do lazienki chodzi i choc raz wtedy go po policzku glasknac musze i wychodzi :-)hmm....moze to on dla towarzystwa choruje z paniaa po porodzie jego problemy znikna jak reka odjal :-) oby... :-(
a wiesz, że moja kotka też przyłazi pod łazienkę, jak ja idę w nocy na siusiu

fajnie by było, gdyby dolegliwości Twojej kici, były tylko takie "pseudociążowe" i przeszły wraz z porodem - trzymam kciuki

Carmi
Czerwcowa mama 2009
Tusienko, oj wtedy mojemu matczynemu juz szczesciu nie byloby granic 
ale czasem sie zastanawiam, czy kot nie odczuwa czasem jakiejs wewnetrznej potrzeby ochraniania/pilnowania/dotrzymywania towarzystwa czlowiekowi, bo wizyta w wc zawsze wyglada tak samo. Chocby kotu bylo super przyjemnie na kolanach u meza, to i tak pojdzie za mna do lazienki, polasi sie, a potem czeka na progu lub kreci sie po lazience dopoki ja z niej nie wyjde. A wtedy to juz idzie sobie gdzie akurat ma ochote. Niesamowite to jest i nie wierze, ze sa to tylko przypadki :-)
Niestety moje sa bez dzwoneczka, wiec w nocy pozostaje mi stapac bardzo ostroznie i wyostrzac wzrok

ale czasem sie zastanawiam, czy kot nie odczuwa czasem jakiejs wewnetrznej potrzeby ochraniania/pilnowania/dotrzymywania towarzystwa czlowiekowi, bo wizyta w wc zawsze wyglada tak samo. Chocby kotu bylo super przyjemnie na kolanach u meza, to i tak pojdzie za mna do lazienki, polasi sie, a potem czeka na progu lub kreci sie po lazience dopoki ja z niej nie wyjde. A wtedy to juz idzie sobie gdzie akurat ma ochote. Niesamowite to jest i nie wierze, ze sa to tylko przypadki :-)
Niestety moje sa bez dzwoneczka, wiec w nocy pozostaje mi stapac bardzo ostroznie i wyostrzac wzrok

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Dziewczynki - a moze tak dla relaksu taki maly tescik ... http://jak-dobrze-wygladac-na-plazy.funtest.pl
lato juz niedlugo, a my przeciez wszystkie w trybie ekspresowym zrzucimy ewentualne zbedne kilogramy.:-):-):-)Milej zabawy.
lato juz niedlugo, a my przeciez wszystkie w trybie ekspresowym zrzucimy ewentualne zbedne kilogramy.:-):-):-)Milej zabawy.
Carmi
Czerwcowa mama 2009
ja tu tez mam cos dla Was do posmiania i moze ktorejs z Was sie przyda, jak Was beda meczyc telefonicznie operatorzy roznych sieci ;-):-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=F9G-gCScmRM&feature=related"]YouTube - Jak się spławia telemarketerów?[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=F9G-gCScmRM&feature=related"]YouTube - Jak się spławia telemarketerów?[/ame]
reklama
Kasiu, Carmi, Andziu i Tusieńko!!!Dziewczynki, prawdopodobnie się źle zrozumiałyśmy... otóż, co miałąm na myśli... ano to, że moja mała jest mała jak na swój "wiek" - bo ma 2140g... i po prostu w związku z tym pozwala sobie na wszelkie ewolucje... a nawet gino mi mówił, że jest ułożona pośladkowo i pokazał mi że siedzi po prawej stronie brzucha... fakt... a teraz jak mam skórę bardzo napiętą to potrafię ją wyczuć przy przewrotach... kiedyś, co wspominałam chlupnęły mi wody i przekręciła się na lewą stronę i zaraz dostałam ciosy nóżkami pod żebra... i ucisk główeczka na pęcherz... sprawdzam co jakiś czas i jest z nią róznie... raz tak, raz tak... probowałam przed wieczorem, nie dało rady bo mam brzuch bardzo napięty... i nie za brdzo mogłam ją wyczuć...
To ja z dzisiaj...

i co przybyło mi coś???
A to drakula

Dziewczyny, źle się prawdopodobnie zrozumiałyśmy... przepraszam za zaistniałe zamieszanie... nie gniewajcie się

widzę ani żywej duszyczki nie ma... to spijcie dobrze laski
obyście nie urodziły do rana... trzymajcie się papa
To ja z dzisiaj...

i co przybyło mi coś???
A to drakula

Dziewczyny, źle się prawdopodobnie zrozumiałyśmy... przepraszam za zaistniałe zamieszanie... nie gniewajcie się

widzę ani żywej duszyczki nie ma... to spijcie dobrze laski

Ostatnia edycja: