reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

ewuniu- to fajna bylo w przenosni :-D ale powiem ci ze okreslenie drakula jak znalazl :-D hehehehehe
Ja wczoraj tyle zrobilam a dzis mi lezec karza grrr... tez wstawilam pranko z rozkami i kocykiem :-) zostana tylko posciele ale to moze pozniej :-)
No czas leci strasznie szybko :-) jestem ciekawa jaki wkoncu bedzie ten torcik mniam mniam :p wysli kawalek poczta hihihi...
u mnie tez ma byc burza

reklama
Pewnie zostanie, bo myślę upiec kwadratowy, albo w kształcie np biedroneczki... ale jeszcze zobaczę :-D a co do Drakuli, żeby Cię nie skłamać, tak ją nasza Tacjanka ochrzciła :-D umiała trafić hehehe. zdjęcia wstawię ale nie wiem czy się nie zepsuje zanim dojdzie do Ciebie :-p :-D

To wiedze ze zdecydowalas sie sama piec torcik :-) i bardzo dobrze bo twoje dziela byl superrr :-D taki domowej roboty mniam mniam mam nadzieje ze sie nie popsuje zanim dojdzie do mnie :-D No a z okresleniem to naprawde trafiła :-D

:-) zebym umiala piec tory :-) mniam mniam juz bym w kuchni stala. Niestety hehe... nigdy torta nie robilam i pewnie nie zrobie. :-D ale mi smaka znowu robisz hehehehe

Hej :) ja właśnie miałam zamiar wybrać się na miasto...a tu nagle zadzwoniła moja położna że odwiedzi mnie:confused: hehehe i muszę na nią czekać.... jak nie mam nic do roboty to się nie zjawia a jak mam zaplanowany dzień to jak na złość:blink: :)

:-) zebym umiala piec tory :-) mniam mniam juz bym w kuchni stala. Niestety hehe... nigdy torta nie robilam i pewnie nie zrobie. :-D ale mi smaka znowu robisz hehehehe

Łatwo się je robi, tylko trzeba się popaprać trochę i włożyć trochę czasu i pracy... e tam smaka ci robię... to kup sobie truskawek.. pójdę później i kupię bo coś za mną chodzą, tak jak smażona kiełbaska, cholera co ja mam z tą kiełbasą :-D na razie zadowalam się biszkoptami, które jem z Julinką na spółę :-D

http://www.cukiernia-wiedenska.pl/obr/desery-lodowe2_d.jpg

ajajaj, ale by się zjdało hehehe

Tez jem biszkopty :-D i pije kubusia jak przez caly dzien hahaha.... i prosze mi tu takich obrazkow nie wysylac bo boje sie jesc lody ze sie znowu rozloze a mam takie dobre mniemmm mniemmmm nie dobra dziewczynka jestes tak tylko draznisz moje kubeczki smakoweee :p
Lece troche polezec pozniej zobacze cos wymyslila :p
:-)

Tez jem biszkopty :-D i pije kubusia jak przez caly dzien hahaha.... i prosze mi tu takich obrazkow nie wysylac bo boje sie jesc lody ze sie znowu rozloze a mam takie dobre mniemmm mniemmmm nie dobra dziewczynka jestes tak tylko draznisz moje kubeczki smakoweee :p
Lece troche polezec pozniej zobacze cos wymyslila :p
:-)

ja je tylko rozpieszczam :-D zresztą swoje też :-D a co mogę wymysleć zupkę na obiad :-D

reklama
pokoj wolny, nawet dzis do meza mowilam, ze moglaby juz wyjsc, to bysmy sobie pogadali z nia, posluchali muzyczki, poogladali swiatelka, a nie tak sama jak paluch zamknieta siedzi i sie nudzi :-D

ALE WSZYSTKO TO MOŻESZ ROBIĆ I TERAZ :tak::tak::tak: ja młodemu czytam kubusia puchatka , słuchamy sobie muzyczki i pokazuje mu światełka:tak:( załaczam latarke i przykładam do brzuszka , wiesz jak na to reaguje!:-D)

bo Ty po prostu nie chcesz, żeby Twój chory kicio czuł się samotny i dotrzymujesz mu towarzystwa;-)

To samo chciałam napisać ale sie bałam :-D:-D:-D:-D

Dziewczynki nie wiem co to jest z nami, ale ja też mam okropną ochotę na lody i jem je codziennie. Ciekawe.

Dosłownie to samo mam a odkąd pojawiły sie krajowe truskaweczki to i jeszcze polewam nimi lody -pychotka:tak::tak::tak:

ja tu tez mam cos dla Was do posmiania i moze ktorejs z Was sie przyda, jak Was beda meczyc telefonicznie operatorzy roznych siec

dobre , ubawiłam sie

nie taki djabeł straszny:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Carmi moje reagują tak samo, koty mają chyba jakiś wewnętrzny radar:tak:. Dla mnie jest to niesamowite. !

nie tylko koty , zaoważyłam że suczka moich teściów też inaczej mnie traktuje , ( nie rzuca sie juz na przywitanie ;-)) , początkowo wąchała mój brzuch , a teraz potrafi sie na niego gapić godzinami jakby coś wyczówała a jak sie rusze do toalety to lezie zamną i czeka pod drzwiami.:tak:
Natomiast pies od rodziców ma wszystko w ..... ale on zawsze pomylony był

a co do Drakuli, żeby Cię nie skłamać, tak ją nasza Tacjanka ochrzciła :-D umiała trafić hehehe. :-p :-D

Bardzo mi sie podoba to określenie , normalnie bomba...:-D:-D:-D:-D

Musze sie zebrać do łazienki wyskubać nogi na dzisiejszą wizyte :baffled::baffled::baffled: już mnie szlag trafia na samą myśl o depilacji :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry