Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za odpowiedź. To w takim razie u mnie to chyba upławy, albo jakiś obfitszy śluz... a już się tak cieszyłam, że może coś się zaczyna![]()
Carmi ty to juz kobieto mogłabys rodzic, patrzac na twój suwaczek.
Ja tak własnie kiedys analizowałam i stwierdziłam ze jak juz ty urodzisz to reszta jak jeden mąż pójdzie za toba na porodówke. Wiec kochana cobysmy długo czekac nie musiały staraj sie aby dotrzec na porodówke jak najszybciej.
Goraco jest ciezko z brzuszkiem chodzic!!!!!

musicie poczekac na ksiezniczke 

I nic, nawet seks jej nie przszkadza
a bole jak na okres, to mam juz od 2 tygodni. Corcia chyba koniecznie na tego 1 czerwca sie uparlamusicie poczekac na ksiezniczke
![]()
ani też długie spacery, wycieczki po schodach, czy szorowanie podłóg na kolanach ;-)

U mnie też seksik nic nie daje, ani też długie spacery, wycieczki po schodach, czy szorowanie podłóg na kolanach ;-) Po prostu małej jest dobrze, tam gdzie jest... a ja już umieram od bólu kręgosłupa i skurczy w pachwinach![]()
Co do tych wód, to ja jeszcze chciałam dopowiedzieć ( na szkole rodzenia mówiła babeczka), że jak już się tak sączy i się nie ma pewności, to żeby spakować do woreczka zużytą wkładkę (bawełnianą), nie nową, tylko taką z całego dniaA jak wygląda sączenie się wód? Bo ja nie wiem, czy mi się właśnie sączą, czy mam upławy, czy co to jest?![]()
i zawieźć do szpitala, oni tam sprawdzą i wszystko jest jasne.Minutka, Ewcia jest takie powiedzenie ze na 2 rzeczy nie idzie patrzec: na słonce i tesciowa!
Moja na szczescie nie nawiedza mnie czesto i Bogu dzieki. Ale jak juz sie zjawi to zawsze wyprowadzi mnie z rownowagi. Ciagle jej cos nie pasuje.