Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mam co 10 minut wczoraj po tej nospie troche osłabły ale tylko na 40 minut, dzis z rana wzielam prysznic dopakowałam torby i poszekam jeszcze troche zadz chyba do polznej zapytac co robic, nie chce jechac na marne do szpitala bo nie nawidze szpitali

... Julka pierwszy raz kopnęła mnie 24.01 a ta 30.01![]()
No cóż jakoś trzeba przetrzymać :-)AnsiaM- no to ja tez bym tak chciala :-)
Ewuniu- moj gin jest przyjmuje tylko w poniedzialki w tygodniu jest w szpitalu, w ktorym ja nie chce rodzic, zadzwonie do poloznej jak mi nie przejdzie za jakis czas i najwyzej pojade zobaczyc do szpitala czy wszystko gra a na razie ide polezec bo krzyz mnie boli jak cholera
A od rana jem truskaweczki mowie ci mniam mniam![]()
a co do gina to troche lipa, ale przecież są lekarze dyżurni nawet gdyby... mój jest codziennie rano, więc jakby coś to wiem że go zastanę... długo nie czekaj bo po co... pojedź na spokojnie i sprawdź... idź odpocznij i delektuj się truskaweczkami 

No teraz to pojechałaś po całości, skąd ja o tej porze wezmę coś co choć trochę będzie przypominać to cudo
.

ledwo co sie ruszam, ale moze troche roboty Mala ze mnie pogoni 
no dziewczyny, to jak tak dalej pójdzie to ja chyba w sierpniu urodzę,
ja nic żadnych skurczy, jeden może .. raz na ruski tydzien, i trochę boli jak na okres, wiec zaczynam wątpić czy do 18 czerwca co z tego bedzie...

u nas też strasznie parno, ale pochmurno... pewnie lunie później jak z cebra... może przeegonisz z tego lubuskiego tą burzę do mnie ;-) ja się nie boję wcale, a mała się ekscytuje jak pioruny biją![]()
ja wzielam (truskawy i malinki) z zamrazarki i (mandarynke) z puszek, tylko kiwi swieze
biszkopt gotowiec
ale dzis to chyba sobie sernika pewnego trzasne, o ktorym marze juz od tygodni ,![]()