Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
! Jak tak was czytam, to tak sobie myślę, że za parę dni, to będziecie się hurtowo wypakowywać ;-) Ja mam termin na 8 czerwca i tak na prawdę nic szczególnego nie czuję. Nawet te skurcze B-H mam bardzo rzadko. Brzuch mi się stawia raz na ruski rok. Owszem, bolą mnie pachwiny i czasem spojenie, jest mi ciężko jak diabli i czasami czuję takie leciutkie bóle miesiączkowe , ale bardzo rzadko. Poza tym cisza. A nie bardzo chciałabym przenosić
Choć nie powiem, im bliżej to mam większego stracha! 

a już myślałam, że ze Świętokrzyskiego jestem sama 
a u mnie zamiast lać bo gorąco i duszno, to słońce wylazło... a niech to cholera taką pogodę 
więc większość ma na wierzchu 
A tak w ogóle, to rozumiem, że Tau się obraziła ( na nas wszystkie???) i nie chce z nami gadać. Ale co jest z Kaliną i Tricolor? Czyżby solidarność jajników :-)? Szkoda
Miłego dnia!

Nie ,nasze łóżeczka pozyczyła ona swojej kuzynce i siostrze i teraz ma jedno odebrac.ireczko tak to bywa jak sie kogoś prosi ale na alegro widziałam fajne łóżeczka i to z przesyłką za naprawde nieduże pieniążki . A ty kupiłaś już i czekasz na odbiór ?
Nie ,nasze łóżeczka pozyczyła ona swojej kuzynce i siostrze i teraz ma jedno odebrac.

no to zrob salatke i bagietke do tego, ale nei przyprawiaj moze, tylko dopiero jak przyjada, zapytac sie czy solic, pieprzyc, postawisz przyjaciolke juz przed faktem dokonanymno właśnie oto chodzi że ona twierdzi bym sie niefatygowała i nic nieszykowała ( zna moje zdolności i sie boi bidulka) ale ja tak polskim obyczajem ;-) choć jakąś sałatke chciałam zaserwować , ciasto to kupie no i lody bo wkońcu dziecko będzie