kaska76
Czerwcowa Mama 2009
Witam,
Agatko ja również dołączam się do opinii innych dziewczyn i proszę, żebyś z nami została...
Pozdrawiam...
Agatko ja również dołączam się do opinii innych dziewczyn i proszę, żebyś z nami została...
Pozdrawiam...
A jeśli chodzi o ostatnią cisze która panuje na forum to na pewno nie jest przez ciebie przyznam się że ja osobiście ostatnio bardzo rzadko pisze co prawda czytam codziennie ale tak szybko szkoda mi ostatnich tych niby już 3 tygodni na siedzeniu przy kąpie staram się wykorzystać ten czas najlepiej jak potrafię czytam dokształcam się jak opiekować się maleństwem często jestem w mieście po różnych sklepach po później będzie to niemożliwe potem jak wracam szybkie sprzontanko i obiadek a o 16 wraca M z pracy i reszta dnia należy do nas nie ma wtedy komputera pozatym jest ciepło szkoda dnia na siedzenie przy kąpie to nie to co było zimą cały dzień siedziało się w domu.Więc nie odchodz bo szkoda. Sama pomogłaś dobrym słowem wielu dziewczyną pamiętam jak ja napoczątku byłam przerażona czy z dzieckiem wszystko ok bo byłam po przejściach a nie czułam oznak ciąży bałam się że może coś nie tak wspierałaś mnie wtedy mówiłaś, że wszystko będzie dobrze aby się nie denerwować, że ty z pierwszym dzieckiem do końca mogłaś wszystko nic ci nie dolegało i co miałaś rację wtedy twoje słowa mnie umocniły bardzo.