Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie wiem jaki jest twój mąż ale co do wojskowych to mam uprzedzenie.Mój M ma wujka w wojsku w Warszawie i namawiał mojego M żeby został w wojsku po służbie wojskowej ale tak bręczałam że jednak nie został
a koleżanka szykuję się do szpitala dostała plamienia

a tak powaznie to ciazko czasami dotrzec do facetow moze faktycznie ciaza zle na nich dziala??? Adapterku ja mam termin na 12 albo 18 ale jak tak dalej pojdzie to sie przepisze do lipcowek:-):-)
Petronela, ja tez poprałam duzo wcześniej poprasowałam ,do szafy nakryłam prześcieradełkiem coby sie nie kurzylo, otwieram szafke cojakis czas i ciagle pieknie pachna ubranka
ej a gdzie Ewcia, ???? moze jej wiesiołek pomógł??
jeszcze jestem, ale coś się ruszyło, bo mam dosyć bolesne skurcze, wcześniej takich nie miałam... na razie brzuszek się stawia, czuję wzmożone ruchy małej... ale liczę że w każdej chwili coś się ruszy... a na razie jestem dobrej myśli...
truskaweczki... mniam, jak sobie pomyślę ze mam nie jeść truskawek to odechciewa mi się rodzić
umrę bez nich... a wtedy Ty mnie będziesz drażnić