Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też strasznie puchne..ale mi połozna powiedziała ze to moze byc spowodowane moim wysokim ciśnieniemwitam
w koncu sie zebralam zeby cos napisac.mam okropnego lenia i dalej samopoczucie zle.dlonie mi napuchly,stopy to samo juz jak wstaje rano to jestem tak nabrzmiala ze szok nawet kostek u stop mi nie widac.wiem ze pod koniec mozna puchnac ale az tak?
No Sunniva moze bedziemy mialy dzieciaczki z tego samego dnia?
Lenka masz racje, idz sie zrelaksuj jak mozesz. Ja sie smieje, ze jak maly sie juz wreszcie kiedys urodzi to pewnie wpierw obetniemy mu wlosy, paznokcie i ogolimy z zarostu.![]()

minutka...niestety tak jest po oksytocynie, boli a rozwarcie może słabo postepować więc lepiej poczekać aż samo ruszy...dziwie się, ze ci nie zbadali rozwarcia, bo skoro go nie ma i szyjka nie skrócona to same skurcze nic nie dadzą...(ps. co to znaczy 50% 1-2 cm?)
moze powinni ci masaż szyjki zrobić delikatny....
nie wiem czy isc do szpitala, czy co, bo nie chce panikowac ale nie chce tez ryzykowac, wiecie cos na ten temat? miala tak ktoras?

). Wtedy poczekałam zmieniając wkładkę i kontrolując wydobywający się płyn. Poza tym nie pojawiły się u mnie żadne skurcze, które powinny się podobno pojawić w momencie odpłynięcia wód. I okazało się, że to było po prostu nietrzymanie moczu. Także możesz jeszcze poczekać i poobserwować, a jak masz się zamartwiać, to jedź do szpitala i to skontroluj
HEJ dziewczyny u mnie też nic ale już 22czerwca mam zarezerwowane łóżko i będą wywoływaćA co do wód to można kupić wkładki które się zabarwiają jak się wydobywają wody
![]()
A co do wód to można kupić wkładki które się zabarwiają jak się wydobywają wody![]()