Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dawno nie pisałam gratuluje wszystkim mamusiom synków i córeczekJa sie dowiedziałam wczoraj, że będzie córa
także czekamy na nia z niecierpliwoscia ogromna!
gratulujęDawno nie pisałam gratuluje wszystkim mamusiom synków i córeczekJa sie dowiedziałam wczoraj, że będzie córa
także czekamy na nia z niecierpliwoscia ogromna!

I czy ktoskupi tez nie wiem 
Nozki ma na dole i cale podbrzusze mi skakalo, az siedziec n iemoglam bo sie rozpychala :-)Ponoc dobry jest Urosept i Furaginum.Sabin102 pisze:Dziewczyny, mam problem. Dziś odebrałam wyniki na mocz i krew i się załamałam. Mocz po raz 5 od początku ciąży nieciekawy a mianowicie: śladowe białko, liczne leukocyty w polu widzenia i liczna flora bakteryjna.Walczę z tym dziadostwem od początku ciązy( teraz jestem 22 tc) ale jest ciągle podobnie. Brałam podobno super lek-w/g lekarzy monumal czy jakoś tak, ale nic się nie zmieniło, potem duomox- nadal lipa, cały czas podjadam urinal, herbatki z żurawiny, woda z cytryną i ogólnie walczę z tym długo różnymi metodami
:-)
Jakos nie mam ostatnio czasu na pisanie
, w pracy mlyn, poza praca tez...czas leci nie wiadomo kiedy. Z tego wszystkiego po USG, ktore mialam w zeszly piatek zapomnialam Was poinformowac, ze u mnie bedzie prawdopodobnie Iga.....ale to nic pewnego bo tak sie ulozyla ze nic nie bylo widac. Lekarz tylko powiedzial....wyglada mi na corke, ale glowy nie dam sobie uciac;-) Tak wiec po cichu liczymy z Mezem ze jednak bedzie Igor
Ale najwazniejsze ze Malenstwo zdrowe (chociaz serduszka i zoladka lekarz nie mogl dobrze obejrzec), wazy ok 400 g (wg USG z 23stycznia), termin porodu wg USG to 8 czerwca a wiec zmiana niewielka
Mam zdjecia ale sa tak male ze nie da sie zeskanowac...znaczy nic nie bedzie widac, wiec nic nie wkleje. Na nastepne USG za miesiac biore plyte i wszystko bedzie nagrane. Nowy lekarz, u ktorego bylam jest super - bardzo mily i konkretny. No i mala kopie jak sie patrzy...uczucie jest boskie:-)