Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko dlaczego moje nie chce siusiak urosnac!
;-)
:-)My będziemy chodzić do szkoły rodzenia razem, żeby się dowiedzieć co i jak w trakcie porodu, posłuchac trochę o pielęgnacji no i poznać szpital - bo szkołą jest przyszpitalna. Myślę, że bez szkoły też sie da urodzić, ale nam to pozwoli sie chociaż trochę przygotować. Szkoła, którą wybralismy jest bezpłatna.Dziewczyny, może to głupie ptanie, ale co Wami kieruje, że zapisujecie sie do szkoły rodzenia ?
Witam i gratuluję dziewczynkiWitam, jestem tu nowiutka, tak jak nowością jest dla mnie posiadanie w brzuszku prawdopodobnie małej dziewczynki,

tyle tego, i zastanawiam sie nad tym czy do wanienki warto kupic jakas gąbkę czy takie wkładki antypoślizgowe?, bo tez cos takiego widzialam, i jescze takie jkaby foteliki , ciekawe co najlepiej zdaje egzamin

Mojej córuniu urósł ptaszek. Hee he. Zamiast Rozalii będzie Piotruś. Tatuś bardzo dumny, ale ja trochę zawiedziona i dziadki też, bo liczyli już na wnuczkę.
).
:-)Napisał margarytka![]()
"Dziewczynki, mam prosbe.
Pamietam ze pisalyscie kiedys o muzyce klasycznej dla Bobasów, nawet zamieszczałyscie linki do posluchania. Strasznie chce cos takiego zakupic, a zupelnie nie wiem czego mam szukac..
Pomózcie prosze ;-)"
Muzyka
Mozna posłuchać i zamówić przez internet.Mi przysłali Mozarta na drugi dzień po zamowieniu.