reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

no masz Ci los, czlowiek sie grzecznie sprzataniem zajął , a tu jakieś rewolucje;-)

a wlasnie , Agata czy ja mam dostep do zamkniętego, kurde kiedyś pisałam prośbe, ale calkiem o tym zapomniałam, moze jeszcze raz bys wyłuszczyla na tutaj zasady w zwiazku z wprowadzana zmianą , :-):baffled:
Dziewczyny nie denerwujcie się, na siebie, kazdy ma prawo do wlasnego zdania, hormony, hormony, hormony, a jak nam się dzieci urodzą , to założe się , że i Zielona się dzidzią pochwali :-)

hmm no to i ja musze sie do sesji naszykowac w weekend:-D

reklama
no masz Ci los, czlowiek sie grzecznie sprzataniem zajął , a tu jakieś rewolucje;-)

a wlasnie , Agata czy ja mam dostep do zamkniętego, kurde kiedyś pisałam prośbe, ale calkiem o tym zapomniałam, moze jeszcze raz bys wyłuszczyla na tutaj zasady w zwiazku z wprowadzana zmianą , :-):baffled:
Dziewczyny nie denerwujcie się, na siebie, kazdy ma prawo do wlasnego zdania, hormony, hormony, hormony, a jak nam się dzieci urodzą , to założe się , że i Zielona się dzidzią pochwali :-)

hmm no to i ja musze sie do sesji naszykowac w weekend:-D

Tacjana prosba zostala wyslana do adminki musisz czekac i sprawdzac :)

Ja dziewczyny do Irlandi przyjechałam w kwietniu 2006roku do Tuam 3godz jazdy z dablina:-) fajny dom mieszkał z nami kolega a jego zona dojechała w sierpniu:tak:.miałam depresje już po miesiącu deszcz deszcz nuda żywej duszy na osiedlu bo było dopiero w budowie po prostu szok.Ale teraz nie wrócę do Polski bo jest nam tu dobrze kupiliśmy mieszkanie w Poznaniu/Plewiska dokładniej od mamy 1kil stoi puste wpadamy tam 2razy do roku; mówią wynajmi ale tam są nasze pieniądze które tu maż zarobił i nie chce żeby nam to zniszczono mama wpada i wietrzy:tak:JA poszłam do pracy 2007 roku teraz jestem na dodatku dla kobiet w ciąży nie mogących pracować mąż na bezrobociu ale i tak nam lepiej niż w Polsce.

Ja dziewczyny do Irlandi przyjechałam w kwietniu 2006roku do Tuam 3godz jazdy z dablina:-) fajny dom mieszkał z nami kolega a jego zona dojechała w sierpniu:tak:.miałam depresje już po miesiącu deszcz deszcz nuda żywej duszy na osiedlu bo było dopiero w budowie po prostu szok.Ale teraz nie wrócę do Polski bo jest nam tu dobrze kupiliśmy mieszkanie w Poznaniu/Plewiska dokładniej od mamy 1kil stoi puste wpadamy tam 2razy do roku; mówią wynajmi ale tam są nasze pieniądze które tu maż zarobił i nie chce żeby nam to zniszczono mama wpada i wietrzy:tak:JA poszłam do pracy 2007 roku teraz jestem na dodatku dla kobiet w ciąży nie mogących pracować mąż na bezrobociu ale i tak nam lepiej niż w Polsce.

Emil takiego postu mi bylo trzeba. Ja sie jenak caly czas obawiam co to bedzie dalej. moj maz na bezrobociu dlugo nie wytrzyma- taki z niego pracoholik. Czeka nas jeszcze przeciez przeprowadzka itd. Ale ciagle nie wiemy czy zostajey czy wracamy?

Cześć Babolki!

Nie przebrnęłam przez wszystko, bo nie mam jakoś głowy - na razie czekam na usg i wieści łożyskowe :baffled: Później się zajmę tą forumową aferą ;-)

Za to Wam powiem, że przefarbowałam łeb na RUDO, więc od dziś mogę być nawet legalnie wredna.

Tau, nie próbuj nawet ripostować :-p:-p:-p

I czy w ogóle jest tu ktoś jeszcze z Wawy, poza Madziumbą, kto chce się spotkać?

Ja czasem miewam doła i mówię do męża że wracam a on się śmieje i mówi już idziesz na przystanek:-D Mi został ten rok do zastanowienia jak bym chciała wrócic bo mój syn zacznie od września 2klasę w Irlandi wracając do Polski pózniej wiem że nie da sobie rady w szkole.Więc jaki morał zostać jak skończy szkołę.Jest tu coraz gorzej ale bez grosza cię nie zostawią a w Polsce????

reklama

To niedaleko mnie. Do Zakrzewa żabi skok. Jak bedziesz na miejscu zapraszam :-)

Do góry