reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Witajcie mamuśki, u mnie dziś piękne słoneczko i cieplutko. Mam w planach dziś spacerek , chociaż strasznie ciężko mi już dreptać,toczę się jak kuleczka;-). Dziś na 12 mam wizytę u pani ginekolog (trzymajcie kciuki). Mam nadzieje że będzie dziś USG pooglądamy sobie naszego synusia no i że ogonek mu nie odpadnie, chociaż mój J żyje wciąż tą nadzieją że będzie córcia;-). Jak dostane fotki z USG na pewno się wam pochwalę na odpowiednim wątku w zamkniętym. Miłego dzionka ciężaróweczki :happy:

reklama
Witajcie mamuśki, u mnie dziś piękne słoneczko i cieplutko. Mam w planach dziś spacerek , chociaż strasznie ciężko mi już dreptać,toczę się jak kuleczka;-). Dziś na 12 mam wizytę u pani ginekolog (trzymajcie kciuki). Mam nadzieje że będzie dziś USG pooglądamy sobie naszego synusia no i że ogonek mu nie odpadnie, chociaż mój J żyje wciąż tą nadzieją że będzie córcia;-). Jak dostane fotki z USG na pewno się wam pochwalę na odpowiednim wątku w zamkniętym. Miłego dzionka ciężaróweczki :happy:

3mamy kciukasy baaaaaaaardzo mocno Magni, powodzonka!!!!

Tricolor, tylko się za bardzo nie "zburacz" kochana tymi kapsułkami hahahahaha :-D:-D:-D

Co mi tam, mieszkam na wsi to i tak burak ze mnie juz niezły, dobrze że słoma z papci nie wystaje ;-):-D

Ach podjęłam bardzo ważną decyzję ! od maja (czyli z końcem kwietnia) idę na L4 ! początkowo miałam zamiar pracować do końca maja ale uznałam że troszkę odpoczynku mi się należy a dodatkowo chce zamknąć semestr na studiach wcześniej

wczoraj byłam u lekarza - bosh ile tam było ciężarnych:-D :-D :-Ddo poczekalni się wejść nie dało :szok::szok::szok: będzie duży urodzaj tego lata - jak już doczekałam na swoją kolej, to okazało się, że wszystko jest ok, olka rozwija się książkowo, obróciła się w końcu i waży już 1540 :-D i podobno ma strasznie duże uda :szok::confused:

dziś jadę na kolejne zajęcia ze szkoły rodzenia ;) nie sądziłam że te zajęcia tak mi przypadną do gustu ....

milego dnia :)

No i bardzo madra decyzje podjęłas z tym L4. Gratuluje :-) Oby wszystkie Twoje plany wypalily.
A z ta Twoja małą ta jak to jest ? Ma długie czy duże uda ? Duże to kojarzy mi się z masywnymi ;-):-)

Dziś na 12 mam wizytę u pani ginekolog (trzymajcie kciuki). Mam nadzieje że będzie dziś USG pooglądamy sobie naszego synusia no i że ogonek mu nie odpadnie, chociaż mój J żyje wciąż tą nadzieją że będzie córcia;-). Jak dostane fotki z USG na pewno się wam pochwalę na odpowiednim wątku w zamkniętym. Miłego dzionka ciężaróweczki :happy:

Oczywiście, że trzymamy kciuki :-) Powodzenia :-)

Hejooo Czerwcoweczki.
W Dublinie narazie prawie bezchmurne niebo. Mam nadzieje ze tak juz zostanie, chociaz prognozy mowia inaczej.
Duuuzo zdrowka zycze chorowitkom z PL.:-):-):-):-)
Ja nast wizytke i usg mam dopiero po Swietach takze looos.
Pozdrawiam i niech moc bedzie z Wami :-):-):-)

Hello Dziewczynki,
No rzeczywiscie jak na razie pogoda ok ale troszeczke zimno. Ja dzisiaj do szpitala po poludniu na spotkanie z lekarzem ktory pewnie tylko spyta czy bobas dobrze sie rusza i tyle. NO ale przynajmniej mocz i cisznienie mi zbadaja.

Tricolor, jeśli wg Ciebie Poznań to wieś, to wymiękam :-) to co ja mam o sobie powiedzieć hihihi :-D
PS Żartowałam, nie gniewaj się :-D

Ja raczej nie z tych co sie obrazają :-)
A mieszkam jakies 5 km za granica miasta i to naprawde jest wieś :-) Nawet mamy sołtysa :-)

O kurde, ja też jestem z wioseczki, która ma sołtysa :-) a jak przeszłaś przez ulicę to jest miasto, nawet wywalczyliśmy linię komunikacji miejskiej :-D a do Kielc trafiłam przez mojego A... ale jak jadę na moją Dąbrowę, to odżywam :-D zieleń, świeże powietrze... cud miód :-D

reklama
Do góry