reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Ja juz dawno dostałam i zapomniałam ze miałam a na kaske czekałam dokładnie 3 tygodnie i na koncie były:-):-):-)

ALe Ci dobrze :-) ja dzowniłam dziś do mojej skarbówki, i baaaaaardzo ładnie się zapytałam czy dałoby radę przed świętami... Pani bardzo miła, mówi że jutro wyślą kaskę... JJJJJJJJJUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jutro mam w prezencie prawie 1200 zł hihi ach zaczynam lubić ten skarbowy :-) śmiałam się z mojego A bo dzwonił trzy razy i nic nie wskórał :-) a ja tylko rach ciach ciach jeden telefonik i gotowe hihihihi :-) ach ale ja jestem przekonująca :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dominiko-Essex, naprawdę ciężki dylemat :-) jak mnie mąż wpienia to chcę kota :-) kotki mają swój urok osobisty...
Emili78, ja jutro przekraczam 30 tydzień brrrrrr.... 70 dni i buuuuummmmmm....

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki, ja ostatnio nie mam na nic czasu a do tego wysiadł mi zasilacz w laptopie (wczoraj mi przysłali nowy) na szczęście wymienili na gwarancji bo nowy ponad 150 zł i wcale mi się nie uśmiechal taki wydatek.

U nas w Lublinie wiosna na całego aż chce sie żyć. Dzisiaj zaszalałam: pomyłam wszystkie okna i uprałam firanki w kuchni i sypialni, mąż wytrzepal dywany więc kupa roboty za nami. Jutro skończę firanki (jeszcze salon i pokój Małej).

Musiałam zmienić lekarza, bo mój się wyniósł z Lublina:sorry:. Mam nadzieję, ze dobrze trafilam:sorry:

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru

Inja...wyslalam zapytanie do Ciebie na watku Przepisy...bede wdzieczna za odpowiedz:-) Pozdrawiaki...lekarz na pewno okaze sie dobrym fachowcem....ja zmienilam w polowie ciazy i jestem bardzo zadowolona i zaluje ze tak dlugo z tym zwlekalam:-)

A u nas pogoda sie rozkręciła w kierunku bardzo słonecznej no i cieplutkiej :-) Super było cały dzien posiedziec na świezym powietrzu i powdychaćzapach lasu :-)

Od jutra mój mąz ma wolne więc myslę, że sporadycznie tylko bede tutaj zagladała :sorry:Ogródek czeka no i ładna pogode trzeba wykozystać.

Nadrobie inne watki i ide dolozeczka.

Spokojnej nocy drogie brzuchatki :-)

Ja pity wysłałam 3 tygodnie temu więc, a z kasą narazie cisza, chociaż nie miałabym problemu z rozdysponowaniem tej szalonej kwoty jakiś 300 PLN :sorry:

Eh, nie marudze, później też kasa będzie potrzebna ;-)

tricolor, ty rozpustnico, tylko jedno ci w głowie :-) a tak poważnie, to u nas gorrraco jak w piekle... ale coś się na burzę chyba zanosi bo pełnia jest a tu księżyc schowany. chociaż tyle to mi nie będzie łachudra w oczy świecić w nocy :-) wpadną jutro te pity to wreszcie moj apartament doczeka się nowej firanki :-D kurczę dawno tyle kasy w rękach nie miałam i nie wiem w co mam ją wsadzić... ach, żebym ja zawsze takie dylematy miała... marzenie.
Inja, miło Cię widzieć z powrotem :-)
mnie już się oczyska kleją jak byk, jutro końcówa sprzątania a potem to samiutkie przyjemności, placuszki babeczki, pierdółeczki :-)

to ja będę powoli umykać misiaczki :-D
dobranocka i słodkich snów :-D

Witam! i znów jestem pierwsza.
Dziewczynki ostatnio mam bezsenne noce spałam dziś od 1 do 2 to tylko godzina:szok::-( jestem wściekła niby bym se pospała czuję się padnięta w ciągu dnia nic mi się nie chce a jak się kładę to spać nie idzie myślę o wszystkim o ciuszkach dla małego o wózku na jaki się zdecydować nie mogę się wyciszyć.
A teraz czekam do 7 i pójdę chyba na rynek warzywek pokupować.

druga :-) chciałam się szybciutko przywitać z rana i wracam do pracy :-)

Ja juz dawno dostałam i zapomniałam ze miałam a na kaske czekałam dokładnie 3 tygodnie i na koncie były:-):-):-)

ooooo a ja dawno pita wysłałam i zapomniałam że zwrot powinien przyjść ... hmmm to już z miesiąc mija ....

Od jutra mój mąz ma wolne więc myslę, że sporadycznie tylko bede tutaj zagladała :sorry:Ogródek czeka no i ładna pogode trzeba wykozystać.

cudownie wam :) życzę udanego wupoczynku :-D

reklama
Do góry