reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Dobra laski ide spac bo znowu skurcz wole to przespac wrazie co :-D
Spijcie dobrze brzuchatki mam nadziej ze jutro zamelduja sie same dwupaki i ja tez 2w1
:-)

Witam wieczorkiem

Rano padal deszcz ale szybko sie rozjasnilo wyszlo sloneczko i bylo dosc fajnie i cieplo :-)
Z jednej stronyzazdroszcze Wam tych upalow, a z drugiej wole jak jest chlodniej bo teraz przy koncu lepiej sie oddycha no i nie puchnie. Jak tu dogodzic ciezarowce :p

Jak ty wstajesz przy 3-latce o 10? Mój jak dośpi do 8 to jest święto
Spi razem ze mna ;-) chodzi spac o 21 i wstaje 9-10 :-)
Czasami wstaje wczsniej i wtedy oglada bajki w TV albo sie bawi a ja sobie drzeme ;-)

wlaśnie mialam Martusi o to samo pytać. w szoku jestem. mój codziennie 6.50 wstaje. pewnie przez męża bo o tej porze się budzi do pracy. w sumie mały ładnie przesypia bo od 21 do 6.50 z jedną wedrówką do naszego łóżka :dry: a w dzień od ok. 14.30 do 16.30 czyli mam dla siebie dwie godzinki właśnie i nadrabiam zaległości na forum :-)
Sandra tez wstawala keidys wczesniej, ale odkad zalozylam jej w okno grube i ciemne zaslonki to slodko spi od 21 do 7-8 u siebie, potem przychodzi do nas i tak sobie z rodzicami kima :tak: Maly spioszek z niej :-D tak jak z rodzicow :-p;-) W dzien nie spi odkad skonczyla 2 latka.

Dzien doberek :-)
Ze niby pierwsza???
No wiec kochana cala noc w skurczach bolach i mekach od 4 chodze po domu normalnie po scianach, wczorajsza nospa oslabila troche skurcze na jakies 40 minut, zaraz ide pod prysznic wezme jeszcze raz nospe chociaz juz nie wierze w to ze zadziala skurcze mam co ok 10 minut bol krzyza jak cholera i podbrzusza. Mam nadzieje ze to nie jest to??? :-( Chcialabym urodzic w terminie! Nie wiem czy jechac z tymi skurczami do szpitala???

Dzis pewnie nie bede pisała za duzo bo cierpiaca jestem i siedziec mi nie w nos.
Milego Dzionka :*

witam :) ja wczoraj chyba sobie zachwaliłam że spałam całą noc...hehe już dziś tak pięknie nie było :) co chwilke toaleta :p moja mała taksię wczoraj wieczorkiem rozszalała że myślałam że do rana nie skończy hehe :) u nas dziś pochmurno :( Życzę milutkiego dnia

reklama
i ja witam się i do zadań domowych uciekam, bo dzisiaj wielki dzień, zatwierdzenie terminu cc, a opcja pierwsza to 25 maj, druga 29 maj, a trzecia 1 czerwiec. Zobaczmy jaka będzie decyzja lekarza.

A i właśnie kiedyś pytałam o Tau, ona tak celowo ucichła, czy już dawno rozpakowana a my nic nie wiemy:confused:

Do góry