Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z tego co kojarze to którejs tez juz poleciala tylko nie pamietam której moze sama sie odezwie potemNiestety nie wiadomo skąd było krwawienie i pewnie nie będzie już nigdy wiadomo.
Dziewczyny mam pytanie z zupełnie innej beczki: Czy któreś z was już poleciała siara? Bo znowu mnie strasznie szybko dopadła, a przecież dopiero 17tydzień.
współczuje ja juz nie pracuje i chyba sie ciesze bo na nic nie mam teraz ochoty zero energii wogole jakby ktos wyssal ze mnie cala energieKurcze, siedze w pracy i jestem zawalona robotą a nie mam zupełnie siły.

współczuje ja juz nie pracuje i chyba sie ciesze bo na nic nie mam teraz ochoty zero energii wogole jakby ktos wyssal ze mnie cala energie![]()

hi hiJa już chętnie wróciłabym do pracy, bo nie mogę się wogóle zorganizować z niczym, strasznie się rozleniwiłam![]()

Ja już chętnie wróciłabym do pracy, bo nie mogę się wogóle zorganizować z niczym, strasznie się rozleniwiłam![]()

Ja mam to samo... leń na maxa![]()

A ja bez pracy bym w domu zwariowała....nie lubie siedzieć bezczynnie, a zreszta mieszkam z teściową więc siedzenie w domu nie jest przyjemnością.