reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

No hej laski:) Widzę że naprawdę na czerwiec szykuje się większość dziewczynek:) No gdybyście kiedyś w przyszłości szukały kandydata na chłopaka dla swojej córeczki to piszcie:) hehe Może podeślę Wam mojego synka:)))

No i mi się już nudzi w domu...Zaraz ide robić obiadek ( pierś z kruczka z ziemniakami i jakąś pyszną suróweczką:) A na kolacje zrobię pizzę:)) a co tam będę się tuczyć:)
ja pizze robilam dwa dni temu pychaa:tak::tak::tak:

na obiad nie wiem co zrobic:no::no::no: nie mam pomysłu jakoś

reklama
O tak...wczorej pojechała do córki i był święty spokój w domu...cholera dziś pewnie niestety wróci.

ja swoich nie cierpie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: marze zeby jak najszybciej sie wyprowadzic ale domek najwczesniej za dwa latka bedzie do uzytku albo 3 wiec musze pocierpiec jeszcze troche.. ja wogole sie nie ciesz ze moje dziecko bedzie mialo takich dziadków:no::no::no::no:

ja pizze robilam dwa dni temu pychaa:tak::tak::tak:

na obiad nie wiem co zrobic:no::no::no: nie mam pomysłu jakoś
A ja w ciąży to cały czas na zupkach lece bo tylko one mi smakują:)) Ale w końcu czas na konkretny obiadek:)
Ja wczoraj robiłam jarzynową(wyszła pyszota) .Jak nie masz pomysłu to pisz co masz w lodówie to postaram się coś Ci pomóc:-D -jak by nie było jestem kucharzem :-D:tak:

mój tesciu nigdy nigdzie nie wyjeżdża, siedzi w domu, tylko w okresie wiosenno-letnim siedzi na działce więc wtedy mam trochę lepiej
moj wiekszosc dnia przesypia jak kura zamknie sie u siebie w pokoju jak w kurniku i nic nie robi:no::no::no:
:no:
zawsze tylko bałagan robi w kuchni jak cos zjada nidgy nie robi zakupów i nigdy nie sprzata zawsze uwaza ze a po co to robic a po co tamto. i tylko siedzi i kaszle od papierosów a mi sie az nie dobrze robi bleee

A ja w ciąży to cały czas na zupkach lece bo tylko one mi smakują:)) Ale w końcu czas na konkretny obiadek:)
Ja wczoraj robiłam jarzynową(wyszła pyszota) .Jak nie masz pomysłu to pisz co masz w lodówie to postaram się coś Ci pomóc:-D -jak by nie było jestem kucharzem :-D:tak:
oooo super:)

no ja wczoraj robilam rosołek a dzisiaj napewno ziemniaczki tylko mysle z czym narobilas mi ochoty na ta piers i do tego chyba zrobie jeszcze surówke z pekinskiej marcheweczki i jabłuszka:tak::tak::tak::tak:i bedzie pycha

reklama
Do góry